Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W trakcie kursu i kupowanie materiałów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-03, 21:15   #9
prospera
Raczkowanie

GG do prospera
Dot.: W trakcie kursu i kupowanie materiałów

Byłam dziś na pierwszej lekcji Pracowałam na produktach NSI, a instruktorka jest przedstawicielką Euro Fashion. Poznałam teoretyczne podstawy, a potem dostałam żele, pędzelki, tipsy i zaczęłam zabawę Używałam Balnce Builder Clear Gel - jest świetny po prostu i nawet pierwszy raz pomazane nim tipsy wyglądają ekstra. Zobaczymy jak będzie na palcach Poza tym Builder różowy oraz biały do frencha. French nie wyszedł mi totalnie, sama w życiu bym takiego nie chciała nosić i nie wyobrażam sobie robić go modelce, a spoko. Wprawię się...

Co do materiałów, to tak jak mówicie - mogę kupić u instruktorki Przeraża mnie tylko cena tych żeli, bo do trenowania trochę szkoda, z drugiej strony są rewelacyjne. Na pewno nie kupię tam lampy, bo aż 330 zł kosztuje. Nie kupię też ozdób, bo są 4 razy droższe niż w necie. Inne rzeczy - myślę, że mogłabym kupić tam, chociaż może pilniki, gilotynę itp kupię na allegro, a zaoszczędzoną kasę wrzucę właśnie w żel. Ale to jeszcze do przemyślenia...
prospera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując