2008-04-03, 21:30
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka część II
Cytat:
Napisane przez MagJa
U nas są te same wersje, więc spokojnie możesz podejść gdzieś do perfumerii i obadać 
Sama mam Snow Cherry z tej serii i polecam, choć jeszcze do końca nie rozgryzłam czy aby przypadkiem mi się ten błyszczyk nie waży  Na razie używałam go jednego wieczora i ciężko powiedzieć czy to on zawinił. Niemniej jednak efekt jest cudny, błyszczący, lukrowo-skrzący, a sam błyszczyk trwały.
Snow Cherry transparentny nie jest, baldoróżowy, ale nie transparentny. I te drobinki cudnie w nim połyskują, ja polecam. Wrzucałam już gdzieś fotkę tego odcienia znalezioną w necie, ale wrzucam jeszcze raz, bo całkiem wiernie oddaje kolor.
A nie waży Ci się na ustach? Bo szczerze mówiąc aż się boję testować ten mój, żeby się nie okazało, że to jednak jego wina, bo chyba się zapłaczę 
|
Kuszenia ciąg dalszy...
Bardzo ładny DiorKiss Snow Cherry . Czy ma tylko drobinki czy też brokat?? Kiedyś chciałam je oglądnąć w perfumerii ale pierwszy, który wzięłam do ręki miał olbrzymie złote brokaty...fuj ! Strasznie się rozczarowałam i nigdy potem nie zwracałam już na nie uwagi.
Gothic, Ciebie też chcę o to zapytać czy Cotton Candy ma tylko drobinki czy też brokat?
|
|
|