Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-03, 21:30   #91
kasiaoli2001
Rozeznanie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com-kolorówka część II

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
U nas są te same wersje, więc spokojnie możesz podejść gdzieś do perfumerii i obadać
Sama mam Snow Cherry z tej serii i polecam, choć jeszcze do końca nie rozgryzłam czy aby przypadkiem mi się ten błyszczyk nie waży Na razie używałam go jednego wieczora i ciężko powiedzieć czy to on zawinił. Niemniej jednak efekt jest cudny, błyszczący, lukrowo-skrzący, a sam błyszczyk trwały.

Snow Cherry transparentny nie jest, baldoróżowy, ale nie transparentny. I te drobinki cudnie w nim połyskują, ja polecam. Wrzucałam już gdzieś fotkę tego odcienia znalezioną w necie, ale wrzucam jeszcze raz, bo całkiem wiernie oddaje kolor.

A nie waży Ci się na ustach? Bo szczerze mówiąc aż się boję testować ten mój, żeby się nie okazało, że to jednak jego wina, bo chyba się zapłaczę
Kuszenia ciąg dalszy...

Bardzo ładny DiorKiss Snow Cherry . Czy ma tylko drobinki czy też brokat?? Kiedyś chciałam je oglądnąć w perfumerii ale pierwszy, który wzięłam do ręki miał olbrzymie złote brokaty...fuj! Strasznie się rozczarowałam i nigdy potem nie zwracałam już na nie uwagi.

Gothic, Ciebie też chcę o to zapytać czy Cotton Candy ma tylko drobinki czy też brokat?

kasiaoli2001 jest offline Zgłoś do moderatora