Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mikołajkowe dzieciaczki 2007
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-03, 22:34   #3237
afiliks
Rozeznanie

Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007

Cytat:
Napisane przez tulis Pokaż wiadomość
Afiliksczy Ty jestes ogrodnikiem tylko z zamilowania czy z wykształcenia też-jeśli oczywiście moge wiedziec? Ja tez dzis przesadzałam kwiatki-fiołki i bambusy.
etam, od razu ogrodnik tak tylko lubię podłubać sobie trochę w ziemii Kasia dzisiaj mi się pilnie przyglądała - mówię jej, żeby się uczyła to za rok będziemy obie dłubać w ziemii A jeśli chcesz wiedzieć kim jestem z zawodu to masz na NK

Cytat:
Napisane przez primavera Pokaż wiadomość
Brat mnie wyciągnął na rower i zrobiliśmy ok 12 km - jutro się nie ruszę chyba

Hubert dostał kaszę na noc - zobaczymy, czy dłużej pośpi?
Jejku, ja uwielbiam rower To jedyny wysiłek sportowy, który naprawdę lubię Zapowiadałam mężowi, że jak będzie ciepło to kupimy sobie rowery i będziemy zwiedzać z Kasią okolicę ale przez ten samochód to się wszystko odciągnie
A trasa jak na pierwszy raz po dłuższej przerwie mam nadzieję, że nie będziesz miała jutro zakwasów
I oczywiście za Huberta, żeby dał dzisiaj pospać rodzicom

Yoolia ja w tamtym roku też nie wysiewałam, bo jakoś zabrakło mi czasu czym innym miałam głowę zajętą I kupiłam gotowe - w sumie zapłaciłam tyle ile teraz za nasionka i ziemię, a mam ich tyle, że jeszcze obdzielę mamę i teściową Fakt, że wymaga to trochę pracy, ale zależy co kto lubi

misia czy nie dzisiaj miały być wyniki Uszka?

Aniołku widzę Cię Co u was słychać?