Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy po 40-stce
Wątek: Mamy po 40-stce
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-21, 12:09   #535
bietako
Raczkowanie

Dot.: Mamy po 40-stce

Cytat:
Napisane przez sylviapl2000 Pokaż wiadomość
No właśnie, ja w temacie popijania piwa nie mam doświadczeń, bo mój eks, co by o nim nie mówić, nie pił prawie wcale.
Mój obecny ma za sobą długie życie kawalerskie i takie są chyba skutki. Ja co do niego stosuję trochę socjotechniki i nie chwaląc się, udało mi się z tym paleniem, dodatkowo też sport się pojawił regularnie, jedzenie domowe itp. Ponadto, ja i moje dzieci jesteśmy okazem zdrowia, jemy zdrowo, domowo, sport był u mnie zawsze, więc on przejmuje moje nawyki stopniowo.
Tego piwa nie ma na co dzień, ale zdarza się, no a w weekendy to już koniecznie, wieczorem, przed TV :-/
Walka to nie jest dobre słowo, ja go podchodzę pozytywnym przykładem i z czasem widzę, że sam dochodzi do odpowiednich wniosków Taka chitra jestem
Niech przejmuje te Twoje zdrowe nawyki. A skoro piwo nie jest codziennym elementem jego dnia to nie ma obawy. Odnośnie alkoholu jestem mega przewrażliwiona i uważam że jest on dla ludzi.
Spodobało mi się Twoje stwierdzenie że dochodzi on do odpowiednich wniosków SAM Mój mąż pewnie też tak mnie podchodził bym przestała palić , zresztą liczy się efekt , mi się udało

Moje wytęsknione dni płodne zaczęły się do tego wspomagacz w postaci tabletek i po cichu znów mam nadzieję że wynik będzie obiecujący...Jak nie teraz to nie wiem kiedy mój TŻ jest na kontrakcie a ja teraz z nim jeszcze tydzień tzn. do 27 lub 28 lutego potem wracam do domu...własnie policzyłam i jeśli się teraz nie uda to moze w marcu - lot mam zarezerwowany na 22 marca czyli w trakcie płodnych dni
Ja chyba już wariuje - kalkulator dni płodnych to już u mnie obsesja...czasami mam wrażenie że żyje tylko dla tego maleństwa na które czekam, za którym tęsknie...
bietako jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując