Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam zdjęć
Wątek: Szukam zdjęć
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-04, 12:14   #1
olka_222
Zakorzenienie

Szukam zdjęć

Hmmm od czego tu zacząć

Właśnie się przeprowadziłam do nowego domu i chciałabym powiesić w sypialni 3 obrazy. Ponieważ ściana jest bordowa (!) wymyśliłam sobie że zdjęcia różowej orchidei na białym tle doskonale będą sie prezentowały, ale.... Nie mogę nigdzie znaleźć takich zdjęć Mam w domu orchidee różową ale z ponad 30 zdjęć jakie zrobiłam tylko to niżej jest udane (chyba)

I dlatego moja prośba. Czy któraś z was ma możliwość zrobienia zdjeć różowej orchidei w jasnych kolorach na białym tle, albo takowe posiada i może (bo autor sobie nie zastrzegł) je mi przesłać? Dodam ze zdjęcia będą w dużym formacie 50x60 cm więc ich jakość musi być dosyc dobra.

I do salonu również szukam zdjęcia w kolorach jasnych i żywych (lemonkowy, żółty, czerwony, kolor orchidei) i jeśli któraś czułaby się miło gdyby jej zdjecie wisiało u mnie w domu to również prosiłabym o kontakt i ewentualnie zdjęcie.

Znmalazłam mnóstwo pięknych zdjeć na tym forum, mogłabym je po prostu skopiować ale... to jest niezgodne z prawem dlatego chciałabym mieć ewentualnie na to waszą zgodę

z góry ślicznie dziękuję

PS zdjecia mogą mieć maluutkie insygnia albo podpis autora zdjęć.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kwiatek 033.JPG (37,2 KB, 24 załadowań)