Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Programy do szybkiej metamorfozy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-12-18, 19:00   #103
PATIS_79
Rozeznanie

GG do PATIS_79
Re: Programy do szybkiej metamorfozy - Patis_79

ewunia2 napisał(a):
> pliz powiedzcie jak załączył tam własne zdjęcie???????????bo normalnie se strzelę w łeb

spoko nie strzelaj!!!
jeśli jesteś już zarejestrowana, to musisz najechać myszką na menu, które jest po prawej stronie pod napisem makeover Expert i wtedy najeżdżasez na "my photos" - wyświetlają Ci się puste okienka, gdzie powinno znajdować się zdjęcie i chyba znowu po prawej str. na dole masz informację załącz zdjęcie czy coś takiego...no i wybierasz sobie fotkę z jakiegoś pliku na swoim kompie, dopasowywujesz do okienka, akceptujesz i oni po jakimś czasie (u mnie to trwało 30 min
) dostajesz info na mail, który podałaś w rejestracji, że Twoje zdjęcia już są dostępne...może się też tak zdarzyć (jak i mnie się zdarzyło), że moje zdjęcia miały za dużo tła, i za bardzo trzeba było je powiększyć, co nie mogło zostać zaakceptowane i dostałam zwrotną wiadomość, że sorry ale zdjęcie nie mogło być zamieszczone...wtedy zmniejszyłam te zdjęcia i ponownie wysłałam...potem klikasz znowu na ich link już ze swoimi zdjęciami i możessz się bawić!!
Powodzenia, myślę że się uda w końcu cierpliwości

Co do zapisywania..mi też nie działał save, ale ja mam zainstalowane takie urządzenie: Clip'nSave3 ,którym to mogę kadrować sobie zdjęcia i zapisywać je, podobny program do ściągania zdjęć jest w corelu... można jeszcze wysłać sobie na maila przerobione zdjęcie "send" no i nazwać zdjęcie i podać swojego maila...
Powodzenia. Myślę że cosik pomogłam