Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2009 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-04, 17:08   #2172
katia0117
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Tez mi sie tak wydaje, ale z drugiej strony... Niektore uwazaja, ze czerwony nie wypada swiadkowej bo jest zbyt intensywny i swiadkowa sie wtedy zbytnio rzuca... Ja bylam w czerwonej kiecce i jakos sie nie rzucalam w oczy. POza tym moze byc problem ze znaleziemniem sukienki w tym kolorze. Moze byc zawsze o kilka tonow jasniejsza, ale np. ciemny roz, tylko bardziej stonowany
Jeszcze sie zobaczy...
ja bedąc w salonie sukien slubnych dowiedziałam się od włascicielki(nota bene świetnej babki),że świadkowa nie powinna mieć na slubie czerwonej luz czarnej sukienki bo jest wtedy plamą na sukni Panny młodej.Ja oczywiście z czarnym się zgadzam,ale co do czerwonego to bym polemizowała,bo czerwień ma przecież rózne odcienie.Gdyby to była czerwień onista,wsciekła to owszem,nie byłabym zachwycona,ale jakiś inny ciekawy odcień czemu nie.Oczywiście jeśli tylko będzie z nim do twarzy świadkowejMojej raczej w czerwieni nie jest najlepiej,a nawet nie widziałam,aby miała w garderobie czerwone ciuchy,więc mogę spać spokojnie
A co do koloru wiodącego na ceremonii i weselichu,to jeszcze nie zdecydowałam,ale rozważam opcje zestawienia kremu,złota,pomarańczy i herbatki lub też kremu,złota i brudnego różu...jak już zdecyduję jaki bukiet chcę,to wtedy będę dobierać resztę(a póki co mam z tym spory problem)