Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klub PP - Pijaczek Pokrzywy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-04, 19:55   #2103
karla_92
Zakorzenienie

Dot.: Klub PP - Pijaczek Pokrzywy

Cytat:
Napisane przez kosmarka Pokaż wiadomość
Powinny być w sprzedaży takie koszulki z kalkomaniami loga naszego klubu i napisem:

KLUB PIJACZEK POKRZYWY

LOGO

PRZYŁĄCZ SIE I TY

Cytat:
Napisane przez Westalka Pokaż wiadomość
wrr, wypiłam wszystkie zapasy owocowych herbat.
no i co ja będę piła, uch.
uzależnienie się odzywa.
Moge Ci troche oddac bo ja mam spore zapasy: 10 opakowan malinowej, 10 różnych owocowych, 3 zielone i 1 czerwona Wlaśnie wypilam malinową z sokiem żurowinowym, a teraz biore sie za tą Spoko Tea grejpfrutową

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Mirelka własnie mocno waniliowa nie tak jak inne kicze, nie powiedziałabym że to nawet na bazie zilonej herbaty bo nie było czuć
Też myslałam że może znajde podobna z dilmaha bo to dobra firma... karmelowe pięknie pachniały i były mniam ale to chyba na bazie czarnej robia... ale nie ważne już oby waniliowa
aaa i chyba mojej mamie sie udzialaja moje manie dzisiaiaj poszla sama na zakupy i wróciła z białą i czerwoną herbatą siedzymy przy dzbanku herbaty i klehamy
A jaką białą i ile kosztowala? Bo ja bym chętnie wypróbowala ale nie wiem jakiej firmy jest dobra i ile ok kosztuje. W internecie jak patrzylam to ceny niektóre ceny byly zabójcze Pisało też ze jest to najdroższa herbata swiata

Cytat:
Napisane przez LadyMadalena Pokaż wiadomość
Ja pije bardziej zlozona mieszanke ziol.
Przepis wedlug o. Klimuszki
1. Lisc brzozy
2. Lisc pokrzywy
3. ziele krwawnikia
4. ziele przywrotnika
5. ziele skrzypu polnego
6. ziele tymianku
7. klacze pieciornika
8. korzen łopianu
9. klacze tataraku
10. klacze perzu
11. ziele fiolka trojbarwnego
po 50 gr
Przepis podobno genialny na wlosy... choc rownie genialnie ohydny.
Generalnie te ziola sa na wypadanie, wzmocnienie wlosow i zwiekszenie ich gestosci.
Dużo tego

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
A jak stosujesz ten olejek rycynowy?? wcierasz jakoś w paznokcie czy moczysz w nim całe dłonie?? Aha i podgrzewasz go wcześniej??
Odsylam do wątku babcine sposoby na mocne paznokcie czy cos w tym stylu O wszystkim tam pisze

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
hmm.. smak bym zniosła (raczej ) ale obawiam się wysypu i dolegliwości żołądkowo-jelitowych i grzybicy- teraz o tym poczytałam
to może jednak lepiej kupic jakis Humavit w tabl. no albo B complex oczywista
Grzybica też Musze poczytac o tym bo przymierzam sie troche do tych drożdzy
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora