2008-04-04, 19:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub PP - Pijaczek Pokrzywy
Cytat:
Napisane przez kosmarka
Powinny być w sprzedaży takie koszulki z kalkomaniami loga naszego klubu i napisem:
KLUB PIJACZEK POKRZYWY
LOGO
PRZYŁĄCZ SIE I TY 
|

Cytat:
Napisane przez Westalka
wrr, wypiłam wszystkie zapasy owocowych herbat.
no i co ja będę piła, uch. 
uzależnienie się odzywa. 
|
Moge Ci troche oddac bo ja mam spore zapasy: 10 opakowan malinowej, 10 różnych owocowych, 3 zielone i 1 czerwona Wlaśnie wypilam malinową z sokiem żurowinowym, a teraz biore sie za tą Spoko Tea grejpfrutową
Cytat:
Napisane przez nicki86
Mirelka własnie mocno waniliowa nie tak jak inne kicze, nie powiedziałabym że to nawet na bazie zilonej herbaty bo nie było czuć 
Też myslałam że może znajde podobna z dilmaha bo to dobra firma... karmelowe pięknie pachniały i były mniam  ale to chyba na bazie czarnej robia... ale nie ważne już oby waniliowa 
aaa i chyba mojej mamie sie udzialaja moje manie  dzisiaiaj poszla sama na zakupy i wróciła z białą i czerwoną herbatą  siedzymy przy dzbanku herbaty i klehamy 
|
A jaką białą i ile kosztowala? Bo ja bym chętnie wypróbowala ale nie wiem jakiej firmy jest dobra i ile ok kosztuje. W internecie jak patrzylam to ceny niektóre ceny byly zabójcze Pisało też ze jest to najdroższa herbata swiata
Cytat:
Napisane przez LadyMadalena
Ja pije bardziej zlozona mieszanke ziol.
Przepis wedlug o. Klimuszki
1. Lisc brzozy
2. Lisc pokrzywy
3. ziele krwawnikia
4. ziele przywrotnika
5. ziele skrzypu polnego
6. ziele tymianku
7. klacze pieciornika
8. korzen łopianu
9. klacze tataraku
10. klacze perzu
11. ziele fiolka trojbarwnego
po 50 gr
Przepis podobno genialny na wlosy... choc rownie genialnie ohydny.
Generalnie te ziola sa na wypadanie, wzmocnienie wlosow i zwiekszenie ich gestosci.
|
Dużo tego
Cytat:
Napisane przez maddzia007
A jak stosujesz ten olejek rycynowy?? wcierasz jakoś w paznokcie czy moczysz w nim całe dłonie?? Aha i podgrzewasz go wcześniej?? 
|
Odsylam do wątku babcine sposoby na mocne paznokcie czy cos w tym stylu O wszystkim tam pisze
Cytat:
Napisane przez nikaa2
hmm.. smak bym zniosła (raczej  ) ale obawiam się wysypu i dolegliwości żołądkowo-jelitowych i grzybicy- teraz o tym poczytałam 
to może jednak lepiej kupic jakis Humavit w tabl.  no albo B complex oczywista 
|
Grzybica też Musze poczytac o tym bo przymierzam sie troche do tych drożdzy
|
|
|