Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka z łysieniem androgenowym i innymi typami przewlekłego łysienia.cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-02-23, 20:10   #16
201706190936
Konto usunięte

Dot.: Walka z łysieniem androgenowym i innymi typami przewlekłego łysienia.cz IV

Dziewczyny czy wam - że tak to ujmę - jednakowo wypadają włosy w ciągu załóżmy roku? Czy np w okresie zimowym zauważyłyście wzmożone wypadanie?

Mnie zastanawia coś innego i pytam też was czy zaobserwowałyście tez u siebie coś podobnego, włosy lecą mi strasznie, biorę różne rzeczy i co zauważyłam: każdy suplement dawał efekt do czasu, pomimo nieprzerwanego stosowania. Wcierany Jantar - już się wydawało że pomógł - po trzech tygodniach zrzutka futra i to w takich ilościach że prawie się popłakałam, piłam sok z pokrzywy i to samo: prawie przestały wypadać, już się wydawało że problem minął - ponownie włosy znów zaczęły strasznie wypadać mimo że sok piłam dalej, brałam tabletki, witaminy itd - to samo. Nie mam pojęcia co jest grane, że efekt jest do czasu a potem wielkie linienie mimo że żadnej kuracji nie przerwałam. Włosów coraz mniej , coraz wolniej rosną.
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując