Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biały związek - jak go uwieść?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-24, 02:06   #1
RudeCiacho
Przyczajenie

Biały związek - jak go uwieść?

Cześć, moje drogie!
Jestem z moim TŻ od niemalże roku. Nie jesteśmy już dziećmi - jemu jest bliżej do trzydziestki, a ja już dawno skończyłam liceum, skończyłam nawet licencjat.
Mimo tego, że nasze relacje są bardzo dobre w życiu codziennym - w sferze seksu niemalże nie istnieją. Od kilku miesięcy próbuje skłonić go do naszego pierwszego stosunku ( pierwszego, że PIERWSZEGO W ŻYCIU), jednak jak możecie się domyślić - nijak mi to nie wychodzi.
Starania zaczęłam w... czerwcu. Pomagała mi w tym nawet przyszła teściowa, uzupełniając moją garderobę w luksusową i naprawdę pobudzającą wyobraźnie bieliznę, jednak to nic nie dało.
Skutku nie przyniosło także paradowanie po domu w obcisłych ubraniach, w bieliźnie czy też niemal bez niej. Nie pomogły aluzje, "przypadkowe" dotykanie jego krocza a nawet proste komunikaty.
Prowadziłam z nim rozmowy, mówiąc wprost, że ja chcę, że właśnie z nim, że nie wiem na co czekamy.
Wydaje mi się, że wykorzystałam wszystkie sposoby a doprowadziłam tylko do tego, że kupił w aptece prezerwatywy.
Przyznam, choć to może nieładnie, ale tracę już cierpliwość. Może bardziej doświadczone koleżanki mogą mi jakoś pomóc? Jak sprawić, aby TŻ zakończył ( z moją pomocą, a jakże) fazę białego związku?
RudeCiacho jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując