Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-24, 10:03   #1455
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Dot.: Mamusie wrześniowe 2017

Cytat:
Napisane przez myk Pokaż wiadomość
Dzień dobry w piąteczek Pobudka do pracy robi się co raz cięższa, chyba że to przez tą pogodę

Jak długo może trwać takie "naciąganie" podbrzusza? Już myślałam, że to uczucie ode mnie odeszło, a wczoraj wieczorem znowu się pojawiło, nigdy nie sądziłam, że można czuć rosnącą macicę, póki sama tego nie poczułam

Miłego dnia Dziewczyny, lecę coś popracować
Hej
Ja przed chwilą wstałam
ja takie "ciągnięcie" czuję czasami, ale pocieszę się że coraz rzadziej więc może z czasem będzie lepiej
Cytat:
Napisane przez zielona hortensja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wpadam tylko na chwile zeby w kilku slowach powiedziec ze spedzilam wieczor na czyms w rodzaju pogotowia polozniczego (w sensie kazali mi isc do szpitala to poszlam, a tam na moim widoku biedne babki wijace sie z bolu i ja czekajaca 3 godziny na wizyte). Zeby bylo ciekawie jak juz sie doczekalam to w polowie mojej wizyty lekarka zostala wywolana na cesarke

Suma sumarum, bo po to tu przyszlam, zeby powiedziec to co lekarki powiedzialy, bo moze sie komus przyda kiedys- dostalam leki na wywolanie skurczy, mam to robic sama w domu, bede dzialas w weekend. Moglam czekac na naturalne, ale powiedzieli ze szkoda tracic czasu. Jakby nie poszlo to jeszcze raz leki, a dopiero za trzecim razem lyzeczkowanie.

Co najwazniejsze- zaczynac mozna starania od razu po- wiec sie ciesze, ze nie musze czekac tych 3 miesiecy (jeszcze biorac pigulki! serio, ta lekarka byla dziwna, po cholere sobie rozregulowywac hormony na 3 miesiace). Wiec mam nadzieje ze juz niedlugo bede na nowym temacie ciazowym- i tym optymistycznym akcentem sie zegnam i zycze wam duzo zdrowia
Bardzo mi przykro niedługo na pewno będziesz na nowym wątku i tego z całego serduszka Ci życzę
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora