2004-12-19, 14:13
|
|
Zakorzenienie
|
nie umiem sie malowac :( a musze wygladac ladnie ;(
mam problem i to nie maly, poniewaz zazwyczaj sie nie maluje, tylko usteczka i oczka, a po swietach musze ladnie wygladac, spodziewam sie ze troche mnie wysypie bo nadchodza trudne dni , ale musze ladnie wygladac.
to jest bardzo dla mnie wazne wyjscie, dokladnie nie wiem gdzie, ale zakladam ze bedzie to jakis pub badz disco.
zdecydowalam sie ze zaloze kozaczki, jeansy, rozowy sweterek, i ze bede miec krecone wloski, nalozylam kolorek i sa teraz brazowiutkie jak naturalne.
ale tu sie zaczynaja juz problemy bo nie wiem jak sie umalowac bo jak juz wczesnie wspomnialam nie maluje sie na codzien. ale bede musiala przykryc te paskudy ktore mi wyjda , ze tez musza teraz 
wycignelam kolorowke ktora mam w polce ktora ostanio kupilam a i tak nie uzywalam, mam wiec :
Vipery: fluid kryjacy naturalny, Matt&Moisture rowniez naturalny kolorek, Maybelline True Illusion True nude,
puderki Vipera: transparentny, brazujacy ze zlotymi drobinkami, Constance Carroll 10 Daydream, Look 3 słoneczny
szmineczki i blyszczyli w wiekszosci mam rozowe wszystkie np. Vipera Magic Holography nr 44 naprawde ladny roz, Coty sheer Shine 071 tez rozyk delikatny,
cieni do powiek rowniez spora kolekcja wiec kolorki rozne
ale jak sie umalowac? 
co z tych kosmetykow mozna wyczarowac?
zastanwawiam sie nad jakimis fajnymi kolczykami, moze spineczki jakies we wloski zeby naprawde fajniutko wygladac 
ktorych kosmetykow uzyc? wiem ze nie sa to dobre kosmetyki, ale mzoe da sie cos z nich wykombinowac ?
|
|
|