2008-04-05, 10:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez agness51
Tamo - Cieszę się,że 'wracasz do siebie' 
|
Cytat:
Napisane przez madame_apple
|
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
cieszy mnie to bardzo Kochana 
|
Dziękuje Kochane   
Cytat:
Napisane przez Ather
To mi przypomniało, że i ja muszę zagłębić się w temacie bo od pewnego czasu mam bardzo, ale to bardzo suche dłonie, nie wiem co się dzieje, codziennie używam balsamów i nadal to samo. Może to dlatego, że za często myję naczynia i przez płyn... ?  Muszę coś z tym zrobić tak czy inaczej =='
|
Ja też. Okropnie mam suche 
Cytat:
Napisane przez schism_
Okazało się,że sprawdzianu z historii nie będzie w ogóle ,nauczycielowi po prostu nie chce sie go sprawdzać,zwłaszcza,że czas na wystawienie ocen jest do najbliższego piątku . W sumie nic nie tracę ;P
|
Farciara 
Cytat:
Napisane przez schism_
Chciałam wybrać się do Lidla na zakupy,acz pokiełbasiła mi się jego lokalizacja i wróciłam z powrotem
|
Odrazu widać, że w większym miescie mieszkasz 
Cytat:
Napisane przez schism_
Zaiste 'uradowały'mnie wyniki badań hormonalnych. Niedoczynność się pogłębiła,stąd te moje wahania nastroju itp, schizuję,że utyłam w 2 dni kilogram 
|
Cytat:
Napisane przez schism_
a na dodatek termin operacji zostanie przełożony o 1,5 miesiąca 
|
Bardzo Ci współczuje tego tycia i wogóle tych wszystkich konsekwencji tej niedoczynności, mogę mieć tylko nadzieje, że to wszystko jakoś się ustabilizuje  

Cytat:
Napisane przez agolek
jak juz wstaniemy to pojedziemy do miasta a na 5 zostalismy zaproszeni do mojej kolezanki z pracy nowej i jej meza na tzw wieczorek zapoznawczy. Mam nadzieje,ze fajnie bedzie.
|
Życzę żeby to spotkanie z nową kolezanką było miłe i żeby zaowocowało fajnym kumplestwem 
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
ja wczoraj wylądowałam w knajpce z kumpelą, miło było, pogadałyśmy (taaaaaa, jakbyśmy nie gadały codziennie godzinami  ). Pifko było ale także sok grejpfrutowy więc dziś czuję się świetnie i jestem pełna życia zaraz idę na pilates, a później jadę do rodziców, więc zajrzę pewnie wieczorem dopiero 
|
A nie mówiłam, że często bywasz na fitnesie itp 
Wstałam o 11  
Głowa mnie teraz niemiłosiernie boli, ale dam rade Pogoda wydaje się być ładna choc słońca brak 
Życzę udanej Soboty
|
|
|