2017-02-25, 03:41
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Milionerzy TVN
Klasycznie brzydkich i przeciętnych może i biorą, ale wydaje mi się, że mogą wykluczać osoby mocno odbiegające od normy, chociażby z naprawdę wyraźnymi defektami np. pourazowymi, związanymi z jakąś chorobą. Trochę to brutalne, ale przyszło mi na myśl, raczej takich osób nie widuje się w telewizji, chyba że w otoczce komerchy, w celu uzyskania zysków na współczuciu/zaciekawieniu widzów (lub oczywiście typowych akcjach i spotach jakichś fundacji). No ale nie mam pojęcia, to tylko moje domysły.
Ogólnie teleturnieje wszelkiego rodzaju lubię, więc powrót milionerów też mnie ucieszył. Pytania może niezbyt ambitne i faktycznie niektóre moim zdaniem kompletnie odbiegające od kategorii ''wiedza'', ale rozumiem, że to program rozrywkowy. Też się cieszę, że już aż tak nie przeciągają tych pytań. Szczególnie, że właśnie odcinki są dosyć krótkie, chociaż to zrozumiałe, biorąc pod uwagę, że lecą cztery razy w tygodniu. Póki co nie oglądam regularnie, ale jak akurat trafię, to nie przełączam Hubert Urbański jako prowadzący mi pasuje, nawet go lubię i chyba nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli, nawet po tylu latach.
|
|
|