Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W czym śpicie?
Wątek: W czym śpicie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-25, 04:03   #101
201804271232
Konto usunięte

Dot.: W czym śpicie?

Różnie. Piżamę mam jedną i raczej rzadko w niej śpię, ewentuelnie czasami, jak nocuję w jednym domu/mieszkaniu ze znajomi, przed którymi krępuję się latać w samych gaciach, a to się rzadko zdarza Zresztą nawet wtedy mogę po prostu spać w leginsach czy dresach.

Ogólnie zależy co mi się akurat założy, to w czym śpię nie ma dla mnie jakiegoś dużego znaczenia. Najczęściej chyba właśnie po prostu majtki i jakaś luźniejsza koszulka lub taka, która nie nadaje się do pokazywania ludziom, a z jakiegoś powodu nie chcę jej oddać/wyrzucić Jak jestem u chłopaka, to jeszcze zdarza mi się zasnąć w takiej nieco bardziej eleganckiej i seksownej koszuli nocnej czy najzwyklejszym na świecie topie, bo on z jakiegoś powodu bardzo go lubi To chyba tyle.

No i nago mogę spać, ale to też rzadko (najczęściej w lato), dziwnie się wtedy czuję. Topless nie sprawia mi większego problemu, ale jakoś źle mi bez majtek Pod piżamę też muszę mieć zawsze założone, czym kiedyś nieźle zaskoczyłam lubego, bo nie spodziewał się kolejnej warstwo-zapory pod spodem
201804271232 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując