Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-25, 11:14   #4503
201705240954
Konto usunięte

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XXII

Cytat:
Napisane przez zagubiona94 Pokaż wiadomość
Ooo, plukanka z octu jablkowego mogla by byc? Mialam probowac od razu, ale stwierdzilam ze az tak kombinowac enie bede, a jednak trzeba bylo.

Dziewczyny, jaka powinna byc, z czego, jak wygladac, szczotka do modelowania wlosow w trakcie suszenia? Taka okragla? Tyle tych szczotek jest, ze trudno mi samej cos wybrac.
Płukanka powinna się sprawdzić, ja mam uraz do zapachu octu więc nie ma możliwości, żebym używała. Tym bardziej, że moja Mam używa farby L'oreal i to właśnie ta drogeryjna daje TEN odcień więc dostęp do ich odżywek mam ciągły.
Modeluję włosy mojej Mam, ona ma krotkie więc wybrałyśmy szczotkę okrągłą, dla mnie ważne, żeby nie była bardzo wąska, na szerszej lepiej się pracuje i co najważniejsze można włosy unieść u nasady. Na moich włosach to się nie sprawdza, po kilkakrotnym wycinaniu włosów, których nie dało się wyplątać (nawet po nałożeniu odżywki) odpuściłam, chociaż poskromienie moich włosów czasem by się przydało Mam za dużo włosów na głowie, albo za małe na szerokość szczotki są dostępne
201705240954 jest offline Zgłoś do moderatora