Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wysylam swoje zdjecia dla samanty:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-15, 07:47   #14
redia
Raczkowanie

GG do redia
Dot.: wysylam swoje zdjecia dla samanty:)

zdradze hehe nie robie tak na prawde nic nadzwyczajnego mam dwa sposoby ukladania zalezy na ktory mam czas jak nie mam czasu to myje na noc glowe rozczesuje szerokim grzebieniem i w mokre wlosy wcieram gume do głosów ( nie susze dlatego rano sa takie miekkie i lekkie) klade sie tak spac tylko przed snem je tak roztrzepuje ( glowa w dol i je tarmosze rekami zeby byly jak najabrdziej roztrzepane) i klade sie spac z mokrymi tak w nocy jak spisz przewracasz sie z boku na bok to juz o poduszkie sie gniota hehe rano wstaje i nie rozczesuje ich grzebieniem ani nic robie tylko przedzialek tapiruje gore wlosow zeby byly puszyste lekko tak aby zczestuje zeby gora nie wygladala jak miotla spryskuje lakierem a na dol wlosow biore zel do wlosow i lekko tak wcieram ukladam sobie jak maja lezec i to wszystko a jak mam wiecej czasu to po prostu susze wlosy na gruba szczotke wtedy sie unosza do gory tez tapiruje troche gore zeby mi nie latala a w dol wcieram zel do wlosow na koncowki zeby wygladaly postrzepione i pryskam lalkierem moge polecic lakier do wlsoow zel w sprayu bardzo mocno utrwala i sie trzyma taka fryzurka pozdrawiam wlasnie bede musiala isc do fryzjera podciac koncowki hehe
redia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując