2008-04-05, 13:04
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Avon,Kolastyna,Dermacol,N ivea
Nieaktualne
Witam.
Oto kosmetyki które chętnie oddam.Zapraszam do wymiany 
Na szaro - nieaktualne
Chętnie przyjmę zapachy : C-Thru Pearl Garden albo C-Thtu Crystalline.
Ale nie tylko .
Czekam na propozycje
Makijaż
- Oceanic AA,Make Up, Podkład wypełniający zmarszczki (kolor 02,ciepły odcień do średniej karnacji) - raz użyty,nie trafiłam z kolorem
Oceanic, AA Make Up, Podkład wypełniający zmarszczki
- L'oreal True Match - Podkład dopasowujący się do skóry (kolor golden beige )- trudno określić ubytek, ale myślę, że będzie połowa.Data ważności się starła,podkład kupiłam w maju 2009)
L'Oreal, True Match [Perfect Match] (Podkład dopasowujący sie do skóry)
Zapachy
- Avon Little Black Dress - bez kilku psików
Avon, Little Black Dress EDP
Włosy
- Joanna Balsam Z Apteczki Babuni nawilżająco - regenerujący - raz użyty
Joanna, Z Apteczki Babuni, Balsam nawilżająco-regenerujący
- Ziaja Plantica odżywka Jojoba - Ziaja, Plantica, Odżywka 'Jojoba' - raz użyta
- Clairol,Herbal Essences, Maska do włosów "Nawilżenie po brzegi" (ta niebieska) - ubytek minimalny
- Kallos Crema al Latte, Mleczna odżywka kremowa do włosów - mogę zrobić odlewkę jeśli ktoś zechce
- Pantene Pro - V - Lśniący kolor - odżywka - ubytek minimalny
- Gloria - emulsja do włosów - ubytek minimalny
Pielęgnacja Twarzy
- Vitella Ictamo - krem do skóry podrażnionej( z ichtiolem i tlenkiem cynku) - użyty raz, data ważności 16.09.2010
Każdy z w/w kosmetyków ma dobrą datę ważności.
Zapraszam.
Wymienione:
- Farouk CHI Keratin Mist - mgiełka do włosów - nowa
- Yves Rocher , Comme une Evidence EdP - ok.45ml , mam z wymianki ,jednak zapach nie mój
- Davidoff Cool Water Woman - woda toaletowa 50ml - zostało gdzieś 3/4 ale proszę pytać bo zdarza mi się nim psiknąćnie ma, jedzie do Sarna-b
- L'oreal Professionel,Serie Expert,Absolut Repair - Odżywka regenerująca włosy bardzo uwrażliwione - została połowa (data ważności wynikająca z oznaczenia to rok)Marei
- L'oreal Studio Hot Liss - krem wygładzający - została połowa Marei
- L'Oreal Professionel Tecni art. Hot Style Iron Finish (termoaktywne mleczko wygładzające do użycia z prostownicą ) - użyłam kilka razy,mleczko jest bardzo wydajne dlatego ubytek prawie żaden.Data ważności wynikająca z oznaczenia BE264 to rok. Marei
Edytowane przez Iwona75
Czas edycji: 2010-03-06 o 11:34
Powód: zmiana tytułu
|
|
|