Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie czuję się dobrze w tym związku.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-25, 17:01   #6
Hultaj
BAN stały

Dot.: Nie czuję się dobrze w tym związku.

no tak tylko mowimy o ludziach ledwo 21letnich

- może on zwyczajnie nie lubi tych studiow, nie interesują go, męczy się na nich
czy on jest zupelnie leniwy czy tylko ze studiami ma ten problem ?

bo jak tak spojrzeć to jakaś wybitna cecha też nie jest
Cytat:
jak złapię z kimś wspólny język, to mogę nic nie robić, a przegadać cały dzień - i czuję się szczęśliwa.

- cięzko powiedzieć czy to już przyszły alkoholik czy po prostu młody chłopak ktry szaleje na imprezach

Cytat:
Tutaj natomiast parę razy żaliłam się z różnych problemów (od razu mówię, że nie jestem typem osoby, która non stop narzeka, nie marudzę wiecznie, po prostu od czasu do czasu mam gorszy dzień, a komu mam się wypłakać, jak nie najbliższej memu sercu osobie?). Nie spotykałam zrozumienia. Mój chłopak z reguły odpowiadał, że nie wie, jak mi pomóc, choć bardzo by chciał i mówił, żebym nie zapomniała, że jest przy mnie i mnie wspiera. Widzę to, że się stara. Nie chce źle. Ale może z drugiej strony to ze mną jest coś nie tak, skoro chciałabym usłyszeć od niego inne słowa, niż "nie wiem jak Ci pomóc, ale kocham Cię bardzo".
ale jakiego rodzaju wsparcia właściwie oczekujesz? żeby Ci mówił co powinnaś zrobić?
to faktycznie może być spory problem i może faktycznie powinnaś znaleźć faceta gadułę.
Cytat:
Mamy dobry seks, fizycznie bardzo mi się podoba, mamy o czym rozmawiać.
jak dla mnie podstawa gdy sie ma 20 i nie tylko lat.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2017-02-25 o 17:02
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując