2017-02-25, 17:01
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Nie czuję się dobrze w tym związku.
no tak tylko mowimy o ludziach ledwo 21letnich
- może on zwyczajnie nie lubi tych studiow, nie interesują go, męczy się na nich
czy on jest zupelnie leniwy czy tylko ze studiami ma ten problem ?
bo jak tak spojrzeć to jakaś wybitna cecha też nie jest
Cytat:
|
jak złapię z kimś wspólny język, to mogę nic nie robić, a przegadać cały dzień - i czuję się szczęśliwa.
|
- cięzko powiedzieć czy to już przyszły alkoholik czy po prostu młody chłopak ktry szaleje na imprezach
Cytat:
|
Tutaj natomiast parę razy żaliłam się z różnych problemów (od razu mówię, że nie jestem typem osoby, która non stop narzeka, nie marudzę wiecznie, po prostu od czasu do czasu mam gorszy dzień, a komu mam się wypłakać, jak nie najbliższej memu sercu osobie?). Nie spotykałam zrozumienia. Mój chłopak z reguły odpowiadał, że nie wie, jak mi pomóc, choć bardzo by chciał i mówił, żebym nie zapomniała, że jest przy mnie i mnie wspiera. Widzę to, że się stara. Nie chce źle. Ale może z drugiej strony to ze mną jest coś nie tak, skoro chciałabym usłyszeć od niego inne słowa, niż "nie wiem jak Ci pomóc, ale kocham Cię bardzo".
|
ale jakiego rodzaju wsparcia właściwie oczekujesz? żeby Ci mówił co powinnaś zrobić?
to faktycznie może być spory problem i może faktycznie powinnaś znaleźć faceta gadułę.
Cytat:
|
Mamy dobry seks, fizycznie bardzo mi się podoba, mamy o czym rozmawiać.
|
jak dla mnie podstawa gdy sie ma 20 i nie tylko lat.
Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2017-02-25 o 17:02
|
|
|