Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A TERAZ SARI :) CHCE WIEDZIEĆ JAKĄ PORĄ ROKU JEST :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-12-19, 20:27   #1
sarimatha
Rozeznanie

GG do sarimatha Wyślij wiadomość przez Yahoo do sarimatha

A TERAZ SARI :) CHCE WIEDZIEĆ JAKĄ PORĄ ROKU JEST :D

witajcie moje drogie
oto moje najaktualniejsze zdjęcie - dowodowe wreszcie i ja chce wiedzieć jaką pora roku jestem poproszę również o propozycje makijazy i fryzur...dodam że tu na zdjęciu mam tylko podkład, jasny kremowy róż, tusz do rzęs i błyszczyk do ust.
na codzień wiążę włosy w koński ogon,kucyka lub rozpuszczone włosy spinam z boku małą spineczką - motylkiem, od tygodnia noszę okulary klasyczne w delikatnych srebrnych oprawkach wydłużone lekko uniesione do góry.
Używam jasnych podkładów i różów oraz jasnego korektora.Czasem podkreślam brwi brunatną kredka do rzęs.Używam pogrubiajacych maskar-czarnych lub fioletowych oraz cieni -stalowe,wrzosowe,melon,ma ndarynka,pomarańcza,zółty perłowy lub kawa z mlekiem.Jestem fanką błyszczyków.
Najczęściej chodzę w dżnsach,sztruksach lub spódnicach.Lubie golfy, kardigany i ładne topy w orginalne motywy ( a la lata 60-70, koronkowe lub w kwiaty).
Poproszę o analizę i propozycję makijaży, fryzur i ubranek
chciałabym wygladać kompetentniej - poproszę propozycje na bal studniówkowy,wyjścia do tetaru lub spotkania z przyjaciówmi mile widziane zdjatka ubranek dobrych na randki.
Nie jestem fanką sportowej elegancji i minimalizmu- lubię ciekawe dodatki i kobieco wyglądać dodam że mam 179 wzrostu oraz noszę ubrania w rozmiarze M mam kształty...
proszę o porady
pozdrawiam
sari
aha to na dole jest z wakacji - skóra jest ciemniejsza pozatym zdjecie było z nienacka co widać np. po fryzurze nie miałam też makijazu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg skanuj0003.jpg (43,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg skanuj0038.jpg (72,0 KB, 11 załadowań)
sarimatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując