Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki M.A.C
Wątek: Kosmetyki M.A.C
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-05, 20:24   #234
basiao84
Wtajemniczenie

Dot.: Mac

Cytat:
Napisane przez geonia Pokaż wiadomość
Ja kupiłam te baze i doslownie kropla z pipetki to za dużo. Jest bardzo wydajna i cudnie intensyfikuje kolor pigmentów. Niestety na mokro nie można wycieniować, ale do kresek, lub intensywnych akcentów na oku jest świetna.

Moim ulubionym szaro-brązowym pigmentem jest sweet sienna ( po prostu kocham ten kolor) , on ma takie delikatne drobinki i dotychczas nakładalam na sucho codziennenie sie zachwycajac. Jak polaczylam go z Duraline, to dopiero byl efekt.......FANTASTYCZNIE wydobył skrzenie tego pigmentu.

Ale na baze MAca tez sie skusze przy kolejnych zakupach. Mam fioła na punkcie tej marki. I w ogole chcialabym miec wszystko z ich oferty

Przy okazji polece glitter linery . Mam 3 kolory i nakladam na pigmenty tuz przy powiece. Piekny efekt
Geoniu, a w jakim czasie, zgodnie z tym, co na opakowaniu- należy zużyć tą bazę? 50ml to naprawdę bardzo dużo, ja inglotowy odpowiednik w pojemności 9ml męczę od może pół roku, końca nie widać, a powinnam go zużyć w 9 miesięcy, o ile dobrze pamiętam. Jeśli MACa należy podobnie szybko zużyć, to jedyne sensowne rozwiązanie to chyba kupić z kimś- na pół
Albo chociaż sprzedać małą odlewkę;-)
basiao84 jest offline Zgłoś do moderatora