2017-02-28, 17:08
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zostawil mnie
Cytat:
Napisane przez gugas
Po 5 latach związku zostawił mnie przez telefon, w arogancki sposob tzw przeklinajac i mówiąc nara. Zależalo mi bardzo na nim. Teraz nie mam nikogo. Spotykajac sie z nim straciłam przyjaciół wszystko. Miałam jedynie go. A on mówił, że kocha tylko wtedy kiedy bylo dobrze. Łatwo mu było odejść i to tak po prostu przez telefon. Wiem, że już nikogo nie będę mieć, bo kto by chciał taką brzydka, głupią dziewczyne. Bez pasji, siedzącej w domu. Mającej niewiele do powiedzenia, tym bardziej nic mądrego. Teraz on jest szczesliwy, a ja placze, on ma mnie w dupie, a ja nie. Wcześniejsi faceci mnie albo okłamywali, albo zdradzali. Ewidentnie problem leży po mojej stronie, bo nie wierze, że ludzie są tak podli. Jednego dnia kochaja innego dnia mówią spier***aj. Jednego dnia mówią "jesteś najważniejsza", aby poźniej zmieszać z blotem i spowodować ogromny żal i smutek. Nie wiem może po prosto ja jestem głupia, powiedział mi ze mam spie***lać, ponieważ mu powiedziałam, że podczas imprezy na której byliśmy usiadł koło pewnej kobiety i ciągle koło niej siedział, śmiał się do niej gadał z nią itd. A kiedy ona poszła do domu on przylazł do mnie po tym jak 5 min się z nią żegnał trzymajac ją za rękę i uśmiechajac się do niej. Ciągle nie umiał oderwać od niej zwroku. A kiedy to powiedziałam, on mi takie coś powiedzial. Być może to, że takie coś powiedziałam było idiotyczne, może zachowałam się jak głupia idiotka, że powiedziałam jak było. Może takie zachowanie jego jest normalne. 
|
A chciałabyś być całe życie z takim palantem, który Cię nie szanuje, jest chamski, niekulturalny i ma Cię w nosie??!! Nie!
Teraz na pewno jest Ci ciężko, bo rozstania nie są łatwe. Na wizażu jest specjalny wątek poświęcony rozstaniom. Dziewczyny tam się wypowiadają, piszą co im leży na sercu i się wspierają!
Pół roku temu też przez to przechodziłam i dałam radę. Ty też dasz. Taki ktoś do niczego Ci jest nie potrzebny. Skup się na sobie, na swoich pasjach, dopieszczaj się. Jeżeli musisz się wypłakać, to jasne...trzeba, ale zobaczysz, że ten okres żałoby mija.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|