Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar LXI
Wątek: Scent Bar LXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-28, 21:14   #430
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar LXI

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Polly, popieram wszystko, co napisała reszta. Zwłaszcza zmianę oferty na cennik, zrobienie głównej jak aktualna zakładka galeria i odstępy między wierszami. Sama forma blogowa jest ok, tylko jako potencjalny nabywca nie chciałabym scrollować i scrollować przez te wszystkie wpisy (no wiem, można sobie wejść do galerii bezpośrednio, ale jak widać sporo osób z automatu scrolluje). Niech ten blog będzie nie jako główna, a jako dopełnienie zdjęć z sesji.
Tapeta jest ok, kolor też, ino w połączeniu z błękitną czcionką i prostokątami kojarzy mi się bardzo służbowo. Tapetę bym zostawiła, a wywaliła trochę tych hasztagów, może podział na miesiące - bo obecnie w to samo można wejść z poziomu hasztagu, galerii, miesiąca i jeszcze scrollując - robi się trochę bałagan. Uprościć. Acz nie wiem jak to się ma do pozycjonowania, czy nie wyjdzie na gorsze
Tak czy siak na mnie jako potencjalnego nabywcę forma strony nie działa. Na foty paczę. Twoje bymbrała bo mi się po prostu zdjęcia podobają i nie interesuje mnie czy strona glamour, czy nie glamour. Ale nie biorę bo nie kusi mnie sesja dziecięca (już pomijając odległość bo to można załatwić). Najcudowniejsza strona w moim guście i tak mnie nie zachęci jeśli foty słabe. Ale podejrzewam, że ludzie często nie mają pojęcia o fotografii, podoba im się wszystko jak leci, i takich trzeba zachęcić w inny sposób.
A jeśli chodzi o konkrety to np. taka strona wpadła mi w oko, szukane na szybkiego: http://www.kozinski-foto.pl/?gclid=C...FQfGsgoda4gF2g jest pokazówka (mogłaby sama się zmieniać, u mnie cuś nie zmienia), są galeriowe odnośniki i na dole trochę informacji. Dużo zdjęć, mało tekstu i git.
ej no kalendzrz i tago sa do obsługi bloga,a w galerii nie ma podzialu na sejsje tam jest tylko kilka fot

rozumiem ze podobalaby ci sie taka strona
http://monikaserek.com/

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ok, poprosiłam TŻa chyba ma zamiar się rozpisać

nie lubieu
ej to moze nie tutaj
a czym on sie tak dokladnie zajmuje??

wogole to dzieki wam bardzo,niektore rzeczy wiedzialam,ale niektore nie-co gorsze wiekszosc z tych rzeczy nie dam rady zmienic...bo to jest po prostu cecha szablonu :/

w dodatku popsulo mi sie menu do personalizacji strony no rozpacz zupełna
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora