Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak popchnąć relację dalej?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-02-28, 22:28   #1
Left5566
Przyczajenie

Jak popchnąć relację dalej?

Witam wszystkich. Mam taki dylemat. Oto on...

Mam taką jedną koleżankę. Znamy się od kilku miesięcy.☠ Od razu mi się spodobała więc starałem jakoś się zbliżyć do niej. Próbowałem ją gdzieś wyciągnąć ale tak średnio jej się chciało. Nie nalegałem. Choć było widać, że się lubimy.☠ Jednak teraz niedawno nasz kontakt sporo się zmienił. Jak kiedyś ją odprowadzalem to zaprosiła mnie do siebie i siedzielismy do pozna. Powtórzylo się to jeszcze 2 razy. Kilka dni później zaprosiłem ją gdzieś i poszliśmy razem. Rozmawiamy o wszystkim. Zwierza mi się z takich rzeczy o których na pewno nie mówi naszym wspólnym znajomym. Nie pamiętam już w jakim kontekście ale powiedziałem, że mam jakąś tajemnicę i jej nie powiem. Ona chyba pomyślała, że chodzi o nią (że mi się podoba, że może się zakochałem). Wnioskuję po tym, że wiele razy mnie dopytywała i w ogóle dało się to odczuć.

I teraz pytanie... Jest sens jej powiedzieć to co chce usłyszeć czy nie warto☠ już teraz "wykładać się jej na tacy" ? Bo nasza relacja jest jakaś dziwna. Nie zachowujemy się raczej jak zwykli znajomi ale jak para też nie bardzo. Coś pośrodku. I czasem to już nie mam pojęcia co ona o tym myśli...

Mógłby ktoś doradzić jak sprawdzić czy nie traktuje mnie tylko jak przyjaciela i popchnąć to dalej?☠ Byłbym wdzięczny. Głupio mi pisać takie rzeczy ale pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. ..
Left5566 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując