Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-01, 22:00   #4619
velika
Winter is coming

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 w końcu tulą swoje maleństwa! Odchowalni część pierwsza

Ale Asia chyba pisała, że starania o drugie wstrzymane bo z robotą lipa? Niemniej jednak też uważam, ze to byłby zły pomysł Odetchnij trochę kochana, bo się zajedziesz!
Ineso duuży chłop ci rośnie I niezły agent, nie wpadłabym na to, że dziecko może listwy wyrwać! Fajnie, że taki przytulaśny!
Moja z kolei dzieci uwielbia, wszystkie zaczepia Dziś na spacerze mijała nas duża grupka przedszkolaków, myślałam, że mi z chusty wyskoczy!
I zaczyna pokazywać pazurki. Do tej pory w miarę bezproblemowo reagowała na wszystko co robiliśmy, a od kilku dni protestuje ;] popłakała się u mojej mamy i nie chciała iść i dać sobie założyć kurtki, a dziś się poryczała jak ją wyciągałam z kąpieli i zabrałam gumową kaczkę Musiałam wydłużyć kąpiel, ale nic to nie dało, za drugim razem też ryk... Tak samo jak nie chce na ręce to się zapiera
Chyba doszliśmy do etapu, że zaczyna się wychowywanie na serio ;]

velika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując