Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bezdzietne z wyboru / nie chcę mieć dzieci cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-02, 12:31   #89
faeria
she-wolf

Dot.: Bezdzietne z wyboru / nie chcę mieć dzieci cz. V

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Mam dokładnie tak samo. Ortopeda powiedział, że mam się trzymać butów na lekkim podwyższeniu. Najbardziej lubię moje Fly London na stabilnym obcasie i Skechersy z wbudowanym koturnem 9 cm w środku

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Polecam Fly London
Zajrzę z ciekawości, co tam mają

Ja ogólnie większość czasu zwykłam latać na płaskich butach, najczęściej sportowych, ale od jakiś 2-3 lat polubiłam wyższe - jako że jestem dość niska, zwyczajnie czuję się w nich lepiej
Teraz mam znów, oby chwilową, przerwę od wysokich butów - 3 tygodnie temu w czasie ćwiczeń, a dokładnie rozciągania przegięłam pałę i załatwiłam sobie albo kręgosłup, albo mięsień przykręgosłupowy. Od jakiegoś 1,5 tygodnia już nie boli, wróciłam znów do ćwiczeń (tylko lżejszych), no ale niestety jak jeszcze się przedźwigam to jeszcze to czuję. No i wstrzymałam się właśnie od obcasów, jako że wtedy strasznie obciąża się część lędźwiowo-krzyżową.
Mam nadzieję, że za maksymalnie miesiąc znów będę mogła bez strachu śmigać

A, no i witam się z nowymi dziewczynami na wątku

tłumaczę
faeria jest offline Zgłoś do moderatora