2008-04-07, 13:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią
Cytat:
Napisane przez marea
Kazdy tak naprawde poleca co innego wiec ciezko sie posilkowac radami innych bo tyle ile zachwytow tyle slow krytyki trza szukac szukac az sie znajdzie te swoje idealy 
A ty Hexanko masz mieszana cere sklonna do zapychania rowniez? czy jaka?
|
W tej kwestii na pewno masz racje tymbardziej,ze kazda cera inaczej przyjmie dany kosmetyk 
Mam cere mieszana w kierunku suchej,wrazliwa,sklonna do podraznie i alergii,z zapychaniem bywa roznie tzn.wiem czego unikac albo bardziej zwracac uwage,w kazdym razie az tak wiele skladnikow mnie nie zapycha wiec nie narzekam.Choc zdarzaja sie tez i takie przygody,ze niby bezpieczny sklad a zrobi "kuku" i co jest najwazniejsze-warto patrzec globalnie czyli,ze nie dany kosmetyk ale pewne zestawienie typu krem+puder itd moze robic krzywde.
Odnosnie pudru jedwabnego to cynamon nie zawsze jest dobrym elementem bo moze uczulic ale warto pokombinowac i wymieszac go z ulubionym sypkim pudrem Chyba,ze ktos ma bardzo ortodoksyjne podejscie do filtrow i kolorowki,to wiadomo ze odpada taka wersja
|
|
|