2017-03-03, 21:46
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Staramy się o maluszka :)
Cytat:
Napisane przez KarolinaK
Gratulacje dla siostry  .
A jak Ty przyjęłaś wiadomości?
Moze uda Wam sie polepszyć jakość jakimiś witaminami? Kiedy obgadujcie to z lekarzem?
|
Ja ? jak przyjęłam strasznie Nie mogłam sie pozbierać po tym wszystkim ;( mam dużą rodzinę i wszyscy wiedzieli ,że staramy sie o dzidziusia jak siostra dała nam prezent dla wszystkich i były buciki to każdy płakał Ja to musiałam wyjść i sie z nimi nie widywać przez jakiś okres bo, było mi tak cholernie ciężko ;( wiem,ze rodzina mnie pociesza ale, oni nie wiedzą jak to jest jak czekam juz tyle na tego dzidziusia a siostra wpadka co mrowiła,ze dzieci teraz nie chce mieć ehh ;(
Już braliśmy witaminki bardzo drogie dobrze sie odżywiamy Byliśmy u Androloga i kazał nam nic nie brać do kolejnej wizyty ..
Dopiero mam wizytę pod koniec Marca bo jeszcze czekam za moimi wynikami wiem,że zleci ten czas szybko może bede juz wiedziała w jakim kierunku musimy isć bo, teraz milion myśli 
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------
Cytat:
Napisane przez Nemmireth_
Jutro z rana wynik będzie; )
Na pewno są lekarstwa
Wysłane z Samsunga Galaxy J3
|
Oby Nemmireth wiesz jak to lekarze .... oni tylko żeby zarobić i żeby, jak najwięcej osób przyjąć a żeby, pomoc to juz niekoniecznie 
teraz jak słyszę w wiadomościach co ci lekarze wyprawiają to aż strach ... ale w kogoś musimy wierzyć ! cuda się zdarzają i codziennie proszę o maleństwo 
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------
Cytat:
Napisane przez Nemmireth_
Beta z 11dpo wynosi 20,6 niska bo to początek 3-4tydz ale jest!
Wysłane z Samsunga Galaxy J3
|
Gratulację !  
|
|
|