Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staramy się o maluszka :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-03, 21:46   #90
hope94
Przyczajenie

Dot.: Staramy się o maluszka :)

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Gratulacje dla siostry .

A jak Ty przyjęłaś wiadomości?

Moze uda Wam sie polepszyć jakość jakimiś witaminami? Kiedy obgadujcie to z lekarzem?
Ja ? jak przyjęłam strasznie Nie mogłam sie pozbierać po tym wszystkim ;( mam dużą rodzinę i wszyscy wiedzieli ,że staramy sie o dzidziusia jak siostra dała nam prezent dla wszystkich i były buciki to każdy płakał Ja to musiałam wyjść i sie z nimi nie widywać przez jakiś okres bo, było mi tak cholernie ciężko ;( wiem,ze rodzina mnie pociesza ale, oni nie wiedzą jak to jest jak czekam juz tyle na tego dzidziusia a siostra wpadka co mrowiła,ze dzieci teraz nie chce mieć ehh ;(

Już braliśmy witaminki bardzo drogie dobrze sie odżywiamy Byliśmy u Androloga i kazał nam nic nie brać do kolejnej wizyty ..
Dopiero mam wizytę pod koniec Marca bo jeszcze czekam za moimi wynikami wiem,że zleci ten czas szybko może bede juz wiedziała w jakim kierunku musimy isć bo, teraz milion myśli

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Jutro z rana wynik będzie; )

Na pewno są lekarstwa

Wysłane z Samsunga Galaxy J3
Oby Nemmireth wiesz jak to lekarze .... oni tylko żeby zarobić i żeby, jak najwięcej osób przyjąć a żeby, pomoc to juz niekoniecznie
teraz jak słyszę w wiadomościach co ci lekarze wyprawiają to aż strach ... ale w kogoś musimy wierzyć ! cuda się zdarzają i codziennie proszę o maleństwo

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Beta z 11dpo wynosi 20,6 niska bo to początek 3-4tydz ale jest!

Wysłane z Samsunga Galaxy J3
Gratulację !
hope94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując