mam pytanie do dziewczyn ktorym ncinano krocze,czy czujecie jeszcze ze was tam boli ,rwie ciągnie itp? ja cały czas mam uczucie ze mnie tam rozrywa zwlaszcza przy dzwiganiu małej nie wiem czy to normalne czy nie czuje takie opuchniete ale praktycznie tam juz nie znac rany ze cokolwiek było naciete jedynie w srodku mam jeszcze jeden szew ktorego goinka nie sciagła -byc moze jest on rozpuszczalny - moze załozyli mi go przy zabiegu bo podobno musieli cos tam rozrywac, a i nie wiem dlaczego ale martwio mnie troche zapach z tego miejcsca

nie wiem czy to te odchody poporodowe czy co
czy wy tez tak macie bo nie wiem czy mam znowu do lekarza jechac czy to normalne -nie chce znowu robic paniki z byle czego.
Ja na spacerek jeszcze nie wychodze ale werandowania tez nie robie bo to bezsensu zwlaszcza ze mala byla wietrzona praktycznie od poczatku jak wyszlysmy ze szpitala, w ta i spowrotem maz ja woził a to do szpitale a to do srodka na badania kontrolne teraz pojedziemy na usg bioderek,praktycznie caly czas na dworze, a w niedziele jak bedzie cieplutko pojdziemy na obiad do mamy (babci

) wozeczkiem pol godzinki w jedna strone - mysle ze malej nic nie bedzie i tak jak Basia pisze -nie ma co przesadzac
co do jedzenia tez postanowilam ze bede jesc wszystko- mala troche sie prezy dzis cos kupa ciezko idzie ale kupilam herbatke z koperku i ja ja pije -tam pisze ze podawac dopiero po miesiacu.
co do karuzelki u nas wisi prawie od poczatku mala juz pomalu wodzi oczkami za uciekajacym z miejsca kroliczkiem

tylko ze bardzo rzadko bywa w lozeczku

w nocy spi z nami a w dzien przelezy we wozku lub u mnie na rekach tzn przy cycku

glodomor - martwie sie ze sie nie najada bo praktycznie non-stop mogla by jesc ale na wadze przybiera dobrze wiec juz nie wiem co myslec

probowalismy juz smoczka dawac ale -szkoda mi jej jak widze ze cycka ten silikon i spowrotem dalam cysia z mleczkiem odrazu mala zasnela
madabell a w ktore miejsce mala byla szczepiona w nóżkę?
moja nie ma wogole blizny po szczepieniu -kurde az musze sprawdzic :/