2017-03-05, 09:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadówki 2017 ❤ cz. 1
Cytat:
Napisane przez Othala
Ale to nie ma znaczenia na jakiej umówię jesteś  pracodawca nie moze Cie zwolnić/nie przedłużyć umowy po tym jak powiesz ze jesteś w ciąży. Jesli pracujesz fizycznie to myśl o sobie i maleństwie przede wszystkim. Skonsultuj sie moze z ginem tez. Ja chce wlasnie tak zrobić. Spytać gina jak to jest z ta praca przed kompem bo jesli to tylko przepis prawny to chciałabym sie wstrzymać z wiadomością jak najdłużej bo wiem ze w domu zwariuje. Po drugie lubię swoja prace  jesli jednak okaże sie ze cos moze zaszkodzić maleństwu to posłucham sie lekarza. Zobaczymy  .
jesli chodzi o nowiny przekazywane rodzicom mnie sie osobiście juz kończą argumenty w momencie odmawiana kieliszka winka, kawy itd ja po prostu nie umiem kłamać a z rodzicami i jednymi i drugimi mamy fantastyczny kontakt , jesteśmy bardzo blisko wiec cieżko mi to ukrywanie przychodzi. :P
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Z tego co ja wiem i czytałam to na zleceniu należy mi sie i że w razie końca umowy zostaje bez niczego?
Lekarza się o wszystko wypytam za 12 dni 
Z moją mamą to się rzadko widzę, bo jak nie ja w pracy, to ona. Ale z rodzicami Tż mieszkamy ale do najbliższej domowej imprezy sporo czasu (w wielkanoc) więc luz

1 + 1 = 3 
Nasza Księżniczka
Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
|
|
|