2008-04-07, 22:56
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suplementy, witaminy poprawiające kondycję skóry - ZBIORCZY
Cytat:
Napisane przez Xaviena
no i próbuje zrzucić ze 4 kg ,ale nie żadną dietą .... a zmianą spożywanych dań....
|
SPORT polecam, a konkretniej bieganie... godzinka co drugi dzień i nawet nie zauważysz kiedy te 4 kilo zrzucisz... że nie wspomnę o dotlenionej cerze i ujędrnionej skórze I te pięknie wyrzeźbione mięśnie...
Serio, od kiedy bieganie stało się moim sposobem na życie to kolosalnie poprawiła mi się cera, jest taka promienna. Uda i pupa jędrniejsze, łydki miodzio, a nigdy ich nie lubiłam... Fakt, ja biegam sporo (koło 45 km tygodniowo), ale połowa tego starczy aż nadto, aby w niedługim czasie poprawić swój wygląd, kondycję, samopoczucie...
Ale chyba zboczyłam z tematu, sorki...ale nie mogłam się powstrzymać, bo ze mnie taki maniak i populista truchtania ;p
Zapomniałam dodać...jem wszystko w ilościach na jakie mam ochotę...i wszystko spalam. Nigdy nie miałam zbyt dobrej przemiany materii, ale chyba to bieganie coś ruszyło... tylko jak coś się robi, trzeba to robić systematycznie. Wtedy przynosi radość i co najważniejsze - efekty.
|
|
|