2008-04-08, 08:23
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!
Czesc kobiety,
Leonko, gratuluje i kanapy, i decyzji o slubie Nawet nie wiedzialam, ze sklaniacie sie ku takim zmianom 
No wiec nie martw sie, nie znac plci jest tez fajnie 
Tyle, ze ja nie znam z wlasnego wyboru, a Tobie pewnie juz ciekawosc zyc nie daje. Moze nastepnym razem bedzie okazja 
Kasiulka, czy to ty pisalas, ze dzidziol jest chyba ulozony w poprzek w twoim brzuchu??
Moj na 100%, bo dzis w nocy jak kopal, to po obu stronach na raz, a czesto wieczorem jak leze na kanapie, to z prawej strony robi sie smieszne wybrzuszenie, tylko nie wiem czy to glowka, czy pupka 
Poulette, sliczny ten pas , ja raczej takiego cuda sobie nie sparwie, bo nie mam do czego nosic, no i chyba byloby mi za goraco 
Dzis spytam lekarza.
Wlasnie trzymajcie kciuki, o 17 mam wizyte 
Apropos wizyt, to jak juz kiedys pisalam, tu na kazdej wizycie biora odemnie siuski (chyba sprawdzaja bakterie), mierza cisnienie, waza itp.
Pod tym wzgledem jest tu full wypas.
Ciekawe czy beda mi te glukoze robic, na pewno nie dzis , bo ide pozno i nie bede na czczo, ale jesli nie teraz to kiedy... Za meisiac bedzie juz za pozno, z tego co czytalam w ulotce od doktora, to mierza cukier wlasnie jakos w tych tygodniach, czyli to chyba to badanie glukozy.
No nic, spytam
|
|
|