Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Skarby-styczeń/luty 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-08, 11:48   #728
Jupi
Zadomowienie

GG do Jupi
Dot.: Nasze Skarby-styczeń/luty 2008

hej dziewczyny, widze, ze wszystkie dzieci takie niespokojne... kurcze co sie dzieje??? u nas bardzo podobnie, Hania do dwoch dni spi w dzien ŁĄCZNIE okolo 1h (((( masakra. zalamalam sie troche, chcielismy nawet pojechac sobie do SPA na weekend majowy, ale zrezygnowalismy, bo co to za przyjemnosc caly czas uspokajac Hanie??
ja nie widze w tym jej marudzeniu przyczyny w "brzuszku". u nas chodzi raczej o to, ze Hania nauczyla sie jednorazowo pic max60ml mleczka (jedna porcja w tym wieku powinna wynosci ok 120ml), przez co jest glodna co 1-1,5h. moje piersi przystosowaly sie juz do takiej produkcji i nie umiem tego wyregulowac Pappaya- uwazaj na to!
dodatkowo nauczylam Hanie zasypiania i spania tylko w chuscie, ale z tym bede walczyc dopiero po uregulowaniu jedzenia. widze, ze jest zmeczona po godzinie aktywnosci, ale nie wie jak zasnac. jak wloze ja do chustu, spi po 2min nawet wózek nie pomaga...

Joasia- chcialam nawet zaproponowac spotkanie przyokazji Waszej wizyty w Bydg, ale 30kwietnia na pewno nas nie bedzie ale dawaj wczesniej znac jak bedziecie jechac
Kociulku- dla Adrianka
Inka- pieknie wygladasz!! fryzura, paznokcie- kurde, kiedy ja bede miala na to czas????

no dobra, az tak bardzo narzekac tez nie moge, bo po kapieli Hania zasypia kolo 20-21 i spi do 7 z przerwami na karmienie, o tyle dobrze
u nas tez ciemieniuszka.