Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Warsaw Shore - Ekipa z Warszawy (część III)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-07, 10:20   #549
Sasabina
maskott

Dot.: Warsaw Shore - Ekipa z Warszawy (część III)

Cytat:
Napisane przez dzamatasi Pokaż wiadomość
Jestem po odcinku... az nie wiem jak to skomentowac. Tam tylko i wylacznie sa bijatyki i awantury. Malo kiedy wspolnego imprezowania. Naprawde, dziwie sie tym ludziom, ze pija tyle skoro wiedza jak sie zachowuja..
Laski,ktora Alan xxx... zal,zal i jeszcze raz zal. Zastanawiam sie co mysli ta laska ? Bo ja na jej miejscu chyba bym siesię zabila. Przeraza mnie,ze tyle xxx sie przewija...
obstawiam, ze nie rozważa wszystkich za i przeciw a po prostu chce pojsc z nim do lozka i sie dobrze bawic. przynajmniej z alanem jest na to wieksza szansa niz ze stiflerem czy polakiem odpuscmy tym dziewczynom.

[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;71617301]Tv pogrubia [emoji23]

Widać, ze ona chce ukryć ciałko.
Ubiera sie w luźne i ciemne rzeczy.

Jak dla mnie to wcale nie jest gruba. Ma ciałka trochę ale do grubasa jej daleko [/QUOTE]

yhym tez tak mysle. nie ma figury modelki, ale też nie ma chorobliwej otyłości. jest niska, ma większy biust i bardzo okrągłą buzię i to niestety daje wrażenie większej niż w rzeczywistości.

ale do odcinka
klaudia jest przepiękna i widać chyba zmianę w jej nastawieniu, bawi się bez przeginy i nie bierze udziału w bitwach.
polak jak zawsze: cham i prostak. gdybym go kiedyś na jakieś imprezie spotkała uciekłabym do innego miejsca. blee. młoda próbuje bardzo zaskarbić sobie względy ekipy.
ale mimo wszystko ujęcie odcinka: twarz ewelony jak leci do pokoju chłopaków piękne
szkoda tej dziewczyny, po alko wychodzą jej problemy

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2017-03-07 o 11:22 Powód: Słownictwo w cytacie.
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując