2017-03-07, 11:54
|
|
|
Konto usunięte
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Marzec Modern Muse Herrera Good Girl MK Sexy Amber + Pielęgnacja i trochę kolorówki
Witam na moim pierwszym wątku wymiankowym 
Nie wymieniam się za pośrednictwem Inpostu. Proszę odpisywać u mnie, ja u Ciebie. Osobom powyżej 10 przekupek/bez negatywów wysyłam pierwsza.
Rezerwacja na niebiesko.
Na szaro wymienione produkty.
Nie lubię kosmetyków i perfum YR (poza bardzo rzadkimi wyjątkami), proszę o nie proponowanie mi więc tej marki 
Część rzeczy próbuję się pozbyć w innych miejscach, więc mogą zniknąć.
Na Wizażu nie bywam już codziennie, jednak na PW odpowiadam od ręki, więc jak coś to proszę o dobijanie się przez napisanie mi wiadomości 
Wymienię:
Estee Lauder Modern Muse 100 ml - ubytek jak na zdjęciu
Karolina Herrera Good Girl miniaturka 7 ml (uprzedzam, że miniaturka nie ma atomizera!) - nowe
Michael Kors Sexy Amber 30 ml - nowe, pochodzące ze zbiorczego opakowania 2x30 ml sprzedane
Black Opium Floral Shock - 10 ml - brak 3 psików, oddam tylko za inną odlewkę/miniaturę perfum
Bibułki/serwetki matujące bez pudru - 80 szt. - super ściągające sebum bez naruszenia makijażu - coś w stylu wycofanych w rolce z Perfecty - ukraiński produkt, ukraińskie napisy, nowe, zafoliowane
Plasterki na pryszcze 3x12 szt. pochodzące z większego opakowania z drogerii Muller z Niemiec (wieczorem poszukam zdjęcia opakowania)
Sephora baza wypełniająca pory i zmarszczki miniatura - 5 ml - nowe
Biolove Masło do ciała - truskawkowe - nowe
Lancome Renergie Multi-Lift 15 ml - nowy
Maseczka glinkowa ukraińskiej firmy Aromatika oczyszczająca - naturalny, krótki skład, nowa
Biotherm Lait corporel Anti-drying body milk with citrus extracts 40 ml - nowe
Glinka biała montmorillonite 100 g ecospa - nowe
They're real Benefit - miniatura tuszu, eyelinera, produktu do demakijażu - tylko jako zestaw
2 bilety do Cinema City - kod - na seanse zwykłe i 3d /bez pokazów specjalnych/ - tylko jako dokładka do czegoś
Więcej kolorówki dorzucę do końca tygodnia 
Szukam:
perfum/odlewek - chętnie coś wiosennego/letniego, szukam morza białych kwiatów 
odsypek podkładów i korektorów Annabelle Minerals - produkty matujące/roświetlające, ciepłe, żółtawe, bardzo jasne odcienie - tylko odsypki - inne firmy mnie nie interesują
naturalnej pielęgnacji (najchętniej marki jak Mizon, Benton, Swanicoco)
odsypki pudru Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder
plecaka 20-30 litrów, najlepiej czarnego, byleby nie sportowy
zabawek interaktywnych dla dzieci powyżej roku

Edytowane przez 201705250955
Czas edycji: 2017-03-20 o 14:51
|
|
|