Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Alchimie, Lolita, Pryzmy i inne...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-08, 17:39   #1
Margott
Raczkowanie

Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.

Alchimie, Lolita, Pryzmy i inne...

NIEAKTUALNE

Witam!

Mam do oddania:

• Agent Provocateur Strip EDP – ok. 45/50ml, wersja limitowana, kartonik - NIEAKTUALNE;
  • Magical Moon Hanae Mori EDT - ok.60/100ml, w kartoniku;
  • Panthere de Cartier EDP – ok. 45/50ml, unikat!; piękny flakonik z korkiem-panterą; nie mam kartonika - NIEAKTUALNE, poleci do lady Vader;
  • Prisme Libre Givenchy Sparkling Dentelle - puder sypki rozświetlający, wersja limitowana! Cudo! Użyty kilka razy, ubytek malutki, jest gąbeczka (czysta, tylko lekko błyszcząca), nie mam już kartonika.
  • Lolita Lempicka Midnight Fragrance EDP - 40 ml z niewielkim ubytkiem, w kartoniku - NIEAKTUALNE, idzie do Doroty-Coco;
  • Alchimie Rochas EDP - ok.45/50ml - bez kartonika; wymiana tylko na coś równie wyjatkowego, bedę wybredna
  • Scent Intense EDP - 30ml, w pudełku, tylko testowane - Nieaktualne
  • Adaptive Lancome kolor 010 Porcelaine (jasny) - podkład do cery mieszanej, 30ml, użyty raz, okazał się dla mnie zbyt jasny;
  • Sensations Jil Sander EDT - 40ml, w pudełku, tylko testowane;
  • Eau de Dolce Vita Dior EDT - ok. 35-40/50ml, bez kartonika;
  • Parure Compact Foundation with Crystal Pearls Guerlain - kolor Rose Eclat 13, zużycie niewielkie - użyłam go ze 3 razy (zanim definitywnie przekonałam się, że podkłady w kompakcie jednak nie dla mnie ), jest gąbeczka (używana), piękna puderniczka z lusterkiem, welurowe etui -polecam!
Wymienię najchętniej na inne zapachy. Albo na coś innego .
Zapraszam!

Edytowane przez Margott
Czas edycji: 2008-06-23 o 17:02
Margott jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując