Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PoKaŻ NOGI!!! Byly juz brzuchy i nawet pupa.....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-08, 17:46   #1229
Dog-Rose
Zadomowienie

Dot.: PoKaŻ NOGI!!! Byly juz brzuchy i nawet pupa.....

Cytat:
Napisane przez kasia7989 Pokaż wiadomość
Dog-Rose a zdradzisz nam wizażankom jak o te swoje nóżki dbasz?? jakieś ćwiczonka kremy??
no pewnie! zadnych tajemnic!
Co do ksztaltu nog, to od urodzenia mialam dosc zgrabne, tylko grubsze niz chcialam (tzn nie tylko nogi, ale cala sylwetke). Wiec musialam schudnac. Nie stosuje zadnych diet. Po prostu staralam sie utrzymywac ujemny bilans kalorji, czyli jezeli wypadalo zjesc mi czekolade, to juz wiecej w tym dniu nic albo prawie nic nie jadlam, albo cwiczylam zeby nadrobic. Dobrze sie chudnie z dieta 1000kc. A zeby pozbawic siebie od roznych pokus, to napisalam takie niby postanowienie oficjalne cos w rodzaju przysiegi. Chodzilo o to ze dopoki nie bede wazyla .... kg nie kupie i nie ugotuje sobie nic z ..... (slodycze, pizzy, chipsy, pieczywo i td). Ale jak jestem z TZ to nie odmawiam sobie w niczym, bo trzeba czasem siebie pocieszyc, a pozatym i tak chudlam, wiec te kolacyjke z TZ nie przeszkadzaly Teraz, jak juz osiagnelam mniej wiecej wymarzona sylwetke, nie mam zamiaru dawac sobie luzu, bo zeby to wszystko utrzymac trzeba przez cale zycie dbac o odzywianie sie i wysilek fizyczne. Biore tez Aplefit, ktory, jak zauwazylam hamuje apetyt. Ale ustalilam sobie ze raz na tydzien teraz moge sobie kupic cos zakaznego Dzisiaj mialam duze Lays Ale ta umowa ktora ze soba zawarlam nadal dziala i jak przytyje, to znow bede bardziej sibie ograniczac. Kolejnym zrodlem motywacji dla mnie to bylo to, ze kiedy zeszla wiosna schudlam do obecnej wagi, to zwezilam sobie prawie wszystkie spodnie! Ale latem przytylam i nie moglam w tym wszystkim chodzic, wiekszy rozmiar tez nie chcialam kategorycznie kupowac, bo myslalam ze juz zaraz jeszcze troche i schudne. Ale niestety to potrwalo prawie do kwietnia tego roku, wiec motywacje mialam duza, bo juz nie moglam patrzyc na te same spodnie ktore zakladalam zawsze! Po prostu chodzi o psychiczne nastawienie... jak juz bedzie wam zalezalo z jakichs tam powodow, to napewno dacie sobie rade. Zeby ladnie umiesnic cialo, cwicze tez codzinnie jakichs 20min na rozne grupy miesni, a dzisiaj dostala z allegro stepperek i jeszcze z nim zaczne zabawe Jesli chodzi o cellulit, to po odchudzaniu i cwiczeniach mam juz tylko poczatkowy stadium - czyli jest widoczny TYLKO gdy scisnac skore i tylko na udach, na brzuchu i ramionach nie mam w ogole. No i do tego jeszcze stosuje zawsze jakies kremiki ujedrniajace i anty-cellu - jakies zwykle, ktore maja najwyzsze oceny na wizazu. Po prostu chodzi o psychiczne nastawienie... jak juz bedzie wam zalezalo z jakichs tam powodow, to napewno dacie sobie rade. Gwarantuje! Powodzenia!
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora