Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-08, 12:44   #2770
australia87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Podałam wczoraj ibuprofen i noc była spokojna. Dzisiaj temp. już w normie, więc nie wiem co to miało być. Wydaje mi się, że dzisiaj się mocniej ślini, więc to może ząbki.

PikPik no z grami to jest ciężka sprawa.
Moje dzieci mogą codziennie grać pół godziny i często jest lament jak zwracam uwagę, że czas minął. A YT to zło. W ogóle nie pozwalam tam wchodzić. łatwo się natknąć na jakieś g*wno. Kiedyś Igor oglądał właśnie filmik jak ktoś gra w jakąś gierkę dla dzieci. Chyba Mario. No i usłyszałam przekleństwa. Albo oglądali jakieś bajki i potem wskoczyła im ta sama bajka tylko przeróbka z jakimiś głupimi odzywkami... Lepiej całkowicie zabronić YT albo go zablokować w jakimś programie do kontroli rodzicielskiej.

Moje dzieci grają w minecrafta ale nie online. Mają starszą wersję, gdzie nie ma innych graczy i sobie budują tam bezpiecznie.

Kiedyś było łatwiej. My z bratem mieliśmy taką jakby konsolę podłączaną do TV na takie śmieszne dyskietki i problem z głowy. Mieliśmy Mario i Sonica. Teraz rodzicom ciężej.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Ignasia niczym nie smaruję po kąpieli. Czasami wkropię kilka kropli oliwki do wody.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Fiazo do 14. już tylko 6 dni. Jak starszak siedzi w domu to jest duża szansa, że nic nie przyniesie i będzie dobrze. Kciuki!
To świetnie, że dziś bez gorączki! Czyli spacerek zaliczony? My właśnie wróciłyśmy, pospała godzinę królewna

Ach kiedyś to było... A miałaś takie cudo, na które gra się wgrywała godzinami (Atari chyba to było?)? Taką na dyskietki miała moja kuzynka, zazdrościłam jej tego, bo mi rodzice nie chcieli tego kupić
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora