2017-03-08, 12:44
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Cytat:
Napisane przez sliweczka85
Dzień dobry! Podałam wczoraj ibuprofen i noc była spokojna. Dzisiaj temp. już w normie, więc nie wiem co to miało być. Wydaje mi się, że dzisiaj się mocniej ślini, więc to może ząbki.
PikPik no z grami to jest ciężka sprawa.
Moje dzieci mogą codziennie grać pół godziny i często jest lament jak zwracam uwagę, że czas minął. A YT to zło. W ogóle nie pozwalam tam wchodzić. łatwo się natknąć na jakieś g*wno. Kiedyś Igor oglądał właśnie filmik jak ktoś gra w jakąś gierkę dla dzieci. Chyba Mario. No i usłyszałam przekleństwa. Albo oglądali jakieś bajki i potem wskoczyła im ta sama bajka tylko przeróbka z jakimiś głupimi odzywkami... Lepiej całkowicie zabronić YT albo go zablokować w jakimś programie do kontroli rodzicielskiej.
Moje dzieci grają w minecrafta ale nie online. Mają starszą wersję, gdzie nie ma innych graczy i sobie budują tam bezpiecznie.
Kiedyś było łatwiej. My z bratem mieliśmy taką jakby konsolę podłączaną do TV na takie śmieszne dyskietki i problem z głowy. Mieliśmy Mario i Sonica. Teraz rodzicom ciężej.
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------
Ignasia niczym nie smaruję po kąpieli. Czasami wkropię kilka kropli oliwki do wody.
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------
Fiazo do 14. już tylko 6 dni. Jak starszak siedzi w domu to jest duża szansa, że nic nie przyniesie i będzie dobrze. Kciuki!
|
To świetnie, że dziś bez gorączki! Czyli spacerek zaliczony? My właśnie wróciłyśmy, pospała godzinę królewna 
Ach kiedyś to było... A miałaś takie cudo, na które gra się wgrywała godzinami (Atari chyba to było?)? Taką na dyskietki miała moja kuzynka, zazdrościłam jej tego, bo mi rodzice nie chcieli tego kupić
|
|
|