2008-04-08, 19:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
pati86 nie strasz mnie, bo jakbyś dziś zadzowniła to może byłby Twój nie mieliśmy czasu się z nim umówić, na słowo byliśmy zapisani na nasz termin 
Cytat:
|
Napisane przez zabcia
bardzo ladne zdjecia skad jest ten fotograf jesli mozna wiedziec? i jaka ma oferte??
|
Piła/Poznań
od 600zł za pakiet podstawowy. My bierzemu full [reportaż = przygotowania, błogosłąwieństwo kościół, wesele; oraz plener] za 1500 bodajże. Ale jeszcze nie wiem wszytskie zdjęcia na płycie, wywołane zdjęcia w albumie, i nie wiem czy prezentacja. Takie szczegóły to za tydzień się dowiem, bo Tż z nim się umawiał i omawiał, jak wiadomo chłop nie spytał o takie szczegóły, bo nie miał zpaisanych wytycznych ode mnie. Szczegóły zawsze ustala indywidualnie.
Ta strona Twojego foografa u mnie nie pokazuje fotek ślubnych, na operze i i na IE jakby nie do końca działała. Backstage działa, i mi się podobają, repotretskie takie. Jest jakiś sposób inny na te Twoje fotki ?
Co do tż, ostatnio wpał na genialny pomysł [a propo rozmowy mojej, o poruszonym tu temacie intercyzowym] że spisze ze mną intercyzę, taka naszą, w której będzie widanił zapis, że jeśli zetnę włosy po ślubie, to to będzie powód do rozwiązania małżeństwa. Uhahałam się na maxa z tego  
jaga_2001 hahahahahahha dobry kawał, ale też bym utłukła za takie żarty
a te ubranka, w ogóle nie są takie jak na fotce promocyjnej, nie można zwrócić??
Co do strojenia klatki, to doszłam do wnioksu, że tu gdzie mieszkamy [dobrze żyjemu z ząsiadami] doczepię coś na drzwi. Żeby sąsiedzi wiedzieli, że to dziś Żeby szoku nie było. Zresztą do Kościoła zapraszamy dwa małżęństwa z naszej klatki, z którymi bardzo dobrze żyjemy [chodzimy na wino nawet, choć są o wiele starsi od nas ]
anfas pokaż pokaż, daj namiary. i daj linka do fotografa.
Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-04-08 o 20:32
|
|
|