2017-03-08, 19:17
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Kingaluna witam w klubie drętwiejących rąk. Mnie już zaczynały boleć ręce, zaczęłam wyczytywać nt. cieśni nadgarstka itd.. Zostało tylko drętwienie (takie mrowienie w trzech palcach prawej i lewej ręki). Reszta po wizycie u fizjoterapeuty odpuściła, z tym można żyć, byleby tylko nie bolało.
Pocieszam.....też nie chodzę na spacery, ale ogólnie bardzo dużo chodzę w sensie załatwiania różnych spraw. Chodzę bardzo szybko i nie potrafię chodzić wolno, wtedy mnie to męczy. A że mieszkam w mieścinie ( 10 ulic na krzyż), to szybko można się znudzić )
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------
Odnośnie Nicole, porównując majówki na forum, czy kwietniówki (które podczytuję), to ciężko znaleźć jest te 40% leżących ciężarnych. Dr Wielgosia, przełożonego mamyginekolog znam dość dobrze (byłam jego pacjentką długi czas ), prowadził moją pierwszą ciążę, mojej koleżanki, jej bratowej i jeszcze paru znajomych dziewczyn. Oczywiście było to szmat czasu temu, ale wspominam go bardzo dobrze.
|
|
|