Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-09, 14:41   #449
Serenely
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Tak tak, rozumiem, tylko myślałam ze beda sie zgłaszać te dziewczyny co to kryterium spełniają a nie ze ja to bede musiała jeszcze weryfikować

Spoko, to na razie usune, a jak izaakzi poudziela sie więcej to ja dodamy.
Pobożne życzenie hehe

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
no ok trudno :P

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

masz rację i ja to w pełni rozumiem, bo my na wrześniówkach wklejamy rózne dziwne rzeczy i bardzo zadbałysmy o to by były tam tylko osoby godne zaufania, ale grupa na fejsie stworzyła się jak już kazda z nas urodziła wiec wiadomo było kto jest od początku do końca było trochę łatwiej, tu bedzie wam cięzko bo co raz to nowe będą dochodzić i będziecie miały problem z tym czy to już czas czy jeszcze nie na dodanie
Ale jak to coraz nowe będą dochodzić? myślałam że ten etap już za nami, w końcu większość szuka wsparcia na początku, a co niektóre z nas powoli 5 miesiąc będą kończyć... Ja rozumiem, że ktoś może dojść później, ale to nie są takie liczby jak na początku
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Ja akurat Cię kojarzę prawie, że od początku

Laski, bez spinek. Mi to jest szczerze mówiąc wsio rybka bo i tak wisi tutaj na Wizażu moj link do bloga i bardzo łatwo mnie znaleźć, na Instagramie tez non stop świece gołym tyłkiem wiec nie mam nic do ukrycia

Myśle ze to szybko wyjdzie w praniu, kto powinien w tej grupie byc a kto nie. Będziemy modyfikować ten skład tak jak modyfikuje sie kluby.

A kolejne osoby wysyłające privy prosze sprawdźcie liczbę swoich postow w ostatniej części czy osiągnęlyscie magiczna 50
Ja też kojarzę

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Masz 91 postów w poprzedniej części, więc startuj

Szybkie te Twoje cycki

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

A to bardziej dlatego, że wtedy wytwarza się oksytocyna, która może pobudzać skurcze, a nie przez mleko
Kurcze, a propo tej oksytocyny to mi lekarz powiedział, że ja wydzielam na skutek bóli, a mnie cycki nie bolą i nic z nich nie leci

Mobilny przekaz myśli ;-)
Serenely jest offline Zgłoś do moderatora