Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-09, 22:16   #568
emceka
Raczkowanie

Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość
Emceka, ja chodze z tych spokojnych na pilates, zdrowy kręgosłup, streching - wszystkie prowadzace wiedza ze jestem w ciazy i mowia mi czego nie robic i czym zastepowac.
Generalnie nie robie nic co obciąża miesnie brzucha.
Zadnych cwiczen w lezeniu na brzuchu. I nie wyciągam sie w lezeniu na plecach - nogi ugiete.

Jesli chodzi o rozciąganie to poza brzuchem robie to na Maxa i sie czuje super

Chodze tez na fitball i cellulit stop. To sa zajecia bardzo energiczne, wiec zamiast skipow, sprintow i ogolnie podskakiwania, lekko truchtam albo maszeruje szybko, nie podnosze mocno tętna. Jak robia cwiczenia na brzuch to ja wtedy biodra i rece.
Te energiczne zajecia wlaczylam po 1,5 tyg spokojnych. W czwartek koncze karnet pierwszy i koncze 4msc. Mam zamiar kupic następny a najchętniej 3miesieczny (jest mozliwosc zawieszenia)

Na silowni nie chodze na maszyny, bo troche sie boje, przed ciaza dlugo nie cwiczylam z ciezarami.

Na strefie cardio marsze na biezni, rowerek lub steper z kontrola tetna wszystko. Generalnie cwicze ok 5-7h/tyg i powiem Ci, ze w te dni ktore jestem na zajeciach mam mega energie, a pt-nd troche zamulam, wczesniej sie robie spiaca, pobolewaja mnie plecy itd

Mam nadzieje ze chociaz ciut pomoglam, ale podpytaj jeszcze dziewczyn ktore sa bardziej obeznane i powodzenia!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Że treningi uskrzydlają to wiem bo przed ciążą ćwiczyłam ale mnie taki leń złapał że aż się boję zacząć po takiej przerwie dzięki za podpowiedzi, mam nadzieję że w końcu się zbiorę

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
emceka jest offline Zgłoś do moderatora