Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spostrzeżenia na temat studniówek i pytanie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-12-26, 11:37   #1
EwelinciaD.
Raczkowanie

GG do EwelinciaD.

Spostrzeżenia na temat studniówek i pytanie?

Powinnam złożyć pokłony dla wszystkich dziewczyn które wypowiedziały się wcześniej na moim forum miałyście racje praktycznie ze wszystkim.Do studniówki zaledwie 2 tyg. a ja już zauważyłam co się dzieje w mojej klasie-istny szok!!!!Każda już na solarium chodzi od tygodnia(przed świętami),praktycznie wszystkie będą miały sukienki z gorsetem a na domiar wszystkiego w sklepach są identyczne więc nie zdziwię się jak na jednej sali spotkają się w identycznych kopiach no może w najlepszym wypadku tylko kolory trafią się inne ja mam to szczęście,że suknie szyła mi krawcowa i jest to jedyny na świecie egzemplarz
Największy mnie szok ogarnął jak się dowiedziałam,że praktycznie pół klasy robi paznokcie akrylowe co dla mnie było już całkiem a zwłaszcza dziewczyny które przez cały czas nawet pomalowanych swoich nie miały.Też miałam robić te paznokcie ale jak się dowiedziałam to nawet mowy nie ma,że dołączę do tych wszystkich klonów
A jak to jest u was też macie takie sytuacje Mam jeszcze pytanie skoro będę miała swoje naturalne paznokcie to można zrobić wzorek podobny do tych co sie robi na akrylowych???i Jeszcze jedno mam już kolię do sukienki jest cudowna i zajmuję prawie całą szyję i jeszcze kawałek-czy do tak strojnej kolii pasują też strojne kolczyki czy raczej wręcz przeciwnie proste wiszące z tych samych kamieni co kolia oczywiście Pozdrawiam
EwelinciaD. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując