Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Insolence, Armani, srednia i wysoka polka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-09, 14:30   #43
_Novotna_
Wtajemniczenie

Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Insolence, Armani, srednia i wysoka polka

Cytat:
Napisane przez marea Pokaż wiadomość
Podoba mi sie jeszcze ten podklad Biotherm, on jest do jasnej cery(moja jest jasna ale nie trupio blada) ? nie mam niestety zadnych probek podkladow tym bardziej do suchej cery bo sama mam mieszana..mam tylko ten double wear ale on nadaje sie do tlustych mieszanych..jade dzis na miasto to cos wyskrobie..w srednio jasnych neutralnych kolorkach tak?
Ja jeszcze moge Ci zaproponowac hydrolat z Zielonej Herbaty, mam ok. pol buteleczki wyjsciowego 100ml, nabyte w Biochemii Urody niecale 2 miesiace temu, mam tez olejek eteryczny Ylang Ylang, moge zrobic probeczke serum olejku Lemon regulujaco-nawilzajacego na noc
http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoilregul.html
Mam tez kremik pod oczy Clinique All About Eyes 5ml
Dostalam etz probeczki podkladow Clinique dzis: Dewy Smooth : kolorki 07 Just Neutral, i 04 New Ivory spore odlewki w sloiczkach oraz orginalna prbeczke Supermoisture kolorek 04 ivory
biotherm to kolor 120, niby najjasniejszy z calej gamy, ale ja mam cere dosc jasna ale w cieplym odcieniu, teraz troszke nawet sie opalilam i uzylam go wczoraj i ladnie pasowal.
Interesuja mnie probki podkladow i krem pod oczy clinique rowniez, to jest probka w tubeczce pewnie tak? A kosmetyki z biochemii nie interesuja mnie niestety jeszcze nie jestem na ich etapie