Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co kupujecie w Mazidłach? Cz.I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-09, 16:30   #2169
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha
Dot.: Co kupujecie w "mazidłach"?

Cytat:
Napisane przez ~~ALa~~ Pokaż wiadomość
kesii,
ja ukrecilam ostatnio krem do skory suchej z koenzymem Q10 i jestem b zadowolona ladnie nawilza, leciutko sie lepi i na poczatku swieci, ale po chwili ladnie sie wchlania. aczkolwiek to krem na noc, nie da sie ukryc skora tuz po aplikacji nie wyglada wyjsciowo:P ale rano juz super. i mam wrazenie, ze po aplikacji...brazuje troche skore?
a kiedys robilam krem regenrujaco-natluszczajacy z maslem karite i spolka, tez byl swietny ale szczegolow juz nie pamietam:P
Z Q10 zrobilam ostatnio serum antyoksydancyjne i tez bardzo mi pasuje.. leszpe od sojowego, ktore jak dotad zuzywalam hurtem.
Fajna rzecz to Q10

Dzis umerdałam na szybko mgielke proteina, cale 200ml do fajnej ciemnobrazowej butelki po mgielce do wlosow farmony
Zuzylam 40 ml melczka bawelnianego, owies hydrolizowany - 1/4 buteleczki 10ml, d-pantenol- 18 kropel, spora ilosc keratyny, jedwabiu i wody oczywiscie

Kupiłam tez wode do wstrzykiwania. W plastikowej butelce. Tansza od tej ktora zawsze kupawalam - ok. 3 zł. Ta w szklanych litrowych kosztuje ok. 7 zł. Jestem ciekawa czy jest pomiedzy nimi jakas roznica... jesli w tej do injekcji optiphen sie nie rozpuszcza.

Wlewalam go dzis do tej odzywki proteinowej na mleczku i wodzie - faktycznie plywal po powierzchni wody, ale po wstrzasnieciu butelka wszystko bylo ok .. sprawdze jeszcze raz za kilka dni, jak troche postoi A pozniej kolejna porcja na tej do injekcji... plastikowa butelka z wodą jest wyjątkowo niepraktyczna, szkoda ze nie ma korka.

Cytat:
Napisane przez bachab Pokaż wiadomość
Ja robię taki krem, http://mazidla.com/index.php?option=...d=171&Itemid=2 tylko zwiększam ilość oleju i jest bardzo prosty w wykonaniu i miły w aplikacji
Kremy na biobazie z HA sa suuuper
psycha jest offline Zgłoś do moderatora