2017-03-10, 20:06
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Cytat:
Napisane przez marg0lcia
A jeszcze tak Was zapytam. Była któraś z Was na warsztatach z Mamo, to ja? U mnie w mieście mają być 27marca i się zapisałam. Są one bezpłatne, trwają ok4h. Były też w październiku, ale wtedy jeszcze pracowałam i nie mogłam iść.
|
ja nie byłam ale widzialam ze miały byc w Warszawie. Niestety ja mieszkam pod Warszawą i musiałabym dojechać... Sama nie mam prawa jazdy, więc musiałabym brać TŻ, a akurat te warsztaty Mamo to ja były w srodku tygodnia więc odpada...
miałam być na warsztatach Mama wie, ale odstąpiłam swój bilet 
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------
Cytat:
Napisane przez decorail
Kasiunialusia - ale jaja, oglądamy to samo, bo właśnie po obejrzeniu Masterchefa podpasował mi ten Jacek - ten chłopiec wzbudził moją sympatię
Ja butelki nie zamawiam na razie - jakoś nie zakładam, że moje cycki nie dadzą rady, a w razie czego kupię stacjonarnie  a potem to jeszcze się dokształcę w butelkach, że tak powiem jak już będę wodę podawać
Marta - brat Tz ma synka Jana, więc w będzie John & Jack family
Gornek - no ja już chłodzę kopiec w lodówce  to ciasto jest mega proste, ale oczywiście nie wymieszała mi się śmietana dokładnie z masą i są gluty  moje drugie imię to zakalec...
|
Jeszcze Bruno mi się podoba, ale ten Jacek jest taki uroczy 

|
|
|