Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowe 2017 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-11, 14:32   #971
misja0181
Rozeznanie

Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość
Nie wyszłam z domu a wydalam 110zł ale za to kupiłam naklejki na ścianę, półeczkę w serduszka i dwa prześcieradła z grubej frotty na przewijak. Tyle. Więcej na allegro nie wchodzę :szlaban:

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nic nie mów .... ja też nie wyszłam z domu a nawet się nie przyznam ile wydałam za to jak wyszłam to też wydałam

Cytat:
Napisane przez milutek Pokaż wiadomość
nie to nie ode mnie, ale jest super, kolor mega! właśnie widziałam wcześniej, że któraś mamusia ją sobie kupiła, naprawdę fajna.

jedynie co można się czepiać to do kształtu tych wanienek dla noworodków tak w ogóle, one często są płaskie i długie, woda się giba na wszystkie strony, łatwo wylać niechcący. no i po co takie długie, jak dziecko jak już ma ok. 5-6 miesięcy to sobie siedzi i nie zdąży urosnąć do pełnej długości takiej wanienki bo już nie będzie chciało leżeć tylko siedzieć. z racji na powyższe u nas teraz jest wanienka z Ikei, fajny kształt i głębsza, no i bardziej stabilna mi się wydaje.
U mnie się sprawdziła ta długość. Synek nawet jak już siedział to lubił poleżeć sobie w wanience ale to fakt, że ciągle trzeba pilnować bo machnął ręką czy nogą i się wodą wylewała jak było więcej.
misja0181 jest offline Zgłoś do moderatora