Jestem jestem
Jadłam codziennie po dwa ząbki czosnku ale nie zauważyłam żadnych zmian jeśli chodzi o aromat siuskow. Jedynie kupy są inne ale to bardziej na antybiotyk bym zrzucala
A, no i trzeba wziąć pod uwagę że przy chorobie Ala jadla z piersi tyle co nic więc tego czosnku dostała może jakieś mikromikro ilości
Ostatnio robiłam jej makaron ze szpinakiem gdzie dodawałam czosnek i też niczego szczególnego nie było później jeśli chodzi o wrażenia zapachowe z pampersa
A może u was jednak winowajcą są pampersy. Czasem wystarczy że paczka jest z innej serii produkcyjnej. Nie otwieraliscie może nowego opakowania?
Wysłane z
aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------
Ola gratulacje, ważny dzien!
Teraz to już ruszy machina [emoji846]
Powiem Ci że zazdroszczę i współczuję jednoczenie [emoji6]
Zazdroszczę bo jesteście teraz na takim etapie gdzie jeszcze ma się całą masę energii, zapał, budowa nie zdążyła jeszcze zbrzydnac. No i większość decyzji dopiero przed wami, ja już teraz zmieniłabym w projekcie cała masę rzeczy więc czasem chciałabym wrócić do tego etapu
Ale z drugiej strony, gdyby ktoś teraz kazał mi wrócić do etapu fundamentów i wiedzialabym już z doświadczenia ile wysiłku i nerwów przed nami to chyba zamieszkałabym w tym wykopanym rowie [emoji23] Odpuscilabym budowanie domu dla własnego zdrowia psychicznego [emoji12]
Mam nadzieję że was ten optymistyczny nastrój będzie sie jak najdłużej trzymał. Powiedzenia!
Jak długo planujecie stawiać dom, macie jakies założenia? U nas to trwa już niemal trzy lata i chyba dlatego momentami mam tej budowy po dziurki w nosie. Najlepiej byłoby mieć na tyle kasy żeby móc wybudować się w rok, zamieszkać i nie zadręczać się ciągle tematami budowy. No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma [emoji6]. Mam nadzieję że w tym roku uda nam się wprowadzić bo jak to się przeciagnie na kolejny rok to chyba prędzej się rozwiedziemy [emoji3]
Dziś właśnie spędziliśmy popołudnie na budowie. Zdążyliśmy się pokłócić o podłogę i oświetlenie w kuchni ale potem okazało się że w kwestii łazienki mamy na szczęście podobne zdanie więc zapanowaly jednorożce. Zobaczymy na jak długo bo za tydzień jedziemy kupować płytki [emoji1]
Wysłane z
aplikacji Forum Wizaz