Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dlaczego mi to robi? Nie rozumiem facetów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-03-12, 01:00   #2
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Dot.: Dlaczego mi to robi? Nie rozumiem facetów

Cytat:
Napisane przez kate_990 Pokaż wiadomość
Miesiąc temu poznałam genialnego (jak mi się wydawało) chłopaka. Niemal ideał. Dobrze nam się rozmawiało, mamy podobny gust i zainteresowania identyczne poglądy i nawet podobne przeżycia. Spotkaliśmy się było trochę sztywno ale oboje przyznaliśmy, że nie byliśmy w formie z różnych powodów i chcemy się spotkać jeszcze raz. No i gdy zaczął się nowy semestr to on miał mniej czasu. Wkurzyło mnie to więc spytałam się o co chodzi i dlaczego. No i przeprosił powiedział, że faktycznie trochę zaniedbał i jemu też zależy. Po tej rozmowie nastąpiła spora i niestety chwilowa poprawa. Sam zaproponował byśmy się dziś spotkali. Tylko, że od czasu tej propozycji nie odezwał się ani razu. Mało tego nie odpisuje na moje wiadomości. Nawet ich nie wyświetla. I po prostu nie wiem dlaczego. Rozumiem, że uczelnia i dużo nauki itp. ale tak dlugo żeby się nie odzywać? Nie rozumiem tego a naprawdę wydawało mi się, że mu zależy i mi też zaczęło...
Skoro przestał Ci odpisywać, a nawet wyświetlać Twoje wiadomości, to znaczy, że z jego strony to już koniec.
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując