Zakorzeniona Zmorah
|
Dot.: Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY CZ.III
Cytat:
Napisane przez Lumimi
Bylam na dermokonsultacjach Orientany i szalu nie bylo. Mam wrazenie ze dziewczyna sie zbytnio nie znala. Powiedziala (a w niektorych przypadkach przeczytala z opakowania) cos o kosmetykach, ale zeby doradzic to nie bardzo. To samo mozna na ich stronie przeczytac. Biorac pod uwage fakt ze widze ze jestes z Podkarpacia to pewnie bedzie to ta sama dziewczyna. Jedyna zaleta to jest taka ze bylo wtedy -10% na kosmetyki i gratis maseczka w placie przy zakupie za 35zl. Szkoda tylko ze nawet zadnej probki nie dostalam. Nie mowiac juz o tym ze nie wszystkie kosmetyki mialy testery i nawet ich konsystencji nie moglam sprawdzic, a nie ukrywam ze na tym mi glownie zalezalo idac na te konsultacje.
|
Szkoda, że tak słabo wypadli, ja byłam raz na tego typu konnsultacjach, z Sylveco i oni nikomu nie żałowali próbek.
A ja byłam cały dzień wczoraj na targach, krótka relacja i fotki wrzuciłam już w innym wątku, TU link do posta. Orientana też była, testowałam na dłoni ich krem pod oczy ze śluzem ślimaka, wydal się dość przyjemny, też mieli 10% taniej. Kupiłam jednak co innego, Serum do twarzy antyoksydacyjne Biofficina Toscana, nałożyłam już raz i jest wielkie WOW! Bardzo przyjemny produkt, leciutki, prawie jak woda, ale cerę odżywił i pięknie nawilżył Na targach był dużo tańszy niż w sklepie, zapłaciłam równe 40 zł. Więcej o nim napiszę, jak trochę poużywam Żel enzymatyczny Vianek, powiem Wam, że pierwsze wrażenie zrobił pozytywne, na pewno jest dużo delikatniejszy dla skóry, niż rumianek Sylveco, który dla mnie był za mocny w działaniu. Generalnie po wczorajszym dniu i użyciu dzisiaj tych kosmetyków moja twarz wygląda znakomicie, jasna, wyciszona, nie przetłuszcza się, pomimo, że miałam makijaż na sobie wczoraj od 7 rano do 10 wieczór, a potem zmywałam go micelem Gocranberry (straszne g*, oczy mnie piekły niemiłosiernie). Możliwe też, że ten lepszy wygląd, to zasługa serum neuro Bielendy, którego użyłam na noc przedwczoraj, albo tej szczoteczki silikonowej, wszystko się jednak dopiero okaże